Ove jeseni nosimo trendi providni nakit
Ove jeseni nosimo trendi providni nakit

Ove jeseni nosimo trendi providni nakit

Kada govorimo o modi i trendovima, ono što zaključujemo je – brzo se menjaju. Ove sezone svedočili smo raznim novitetima, ali ono što nas je poslednje oduševilo je povratak retro estetike iz devedesetih i 2000 – ih. Naime, osim što nas ta odeća i aksesoar asociraju na detinjstvo, reč je uglavnom o statement komadima za koje smo mislili kako se nikada neće vratiti u modu. Uticajem pop kulture i određenih serija poput Euforije, osim trendi komada, vratio se i naglašeni make up koji se savršeno uklapa uz providni nakit koji smo nosili kao deca.

Sigurno se svi sećamo nakita koji smo nosili u detinjstvu. Reč je o providnom nakitu u raznim bojama. Zaista se nismo nadali da će se taj trend vratiti, ali moda je fluidna i zna da iznenadi. Modne kuće kao što su Bottega Veneta izbacile su providan nakit koji je kasnije stigao u high street brendove. Izdvajamo novu Zara kolekciju koja je puna providnih mindjuša, ogrlica i prstenja. Reč je o velikom i upečatljivom nakitu koji ćemo izgleda baš nositi ove jeseni.

Ovaj nakit vam predlažemo da nosite na jednostavne kombinacije, kako bi se istakao na pravi način. Sjajno se uklapa i na poslovne outfite u vidu ženskih odela, i na taj način klasičnu kombinaciju činimo razigranijom. Providni nakit je idealan izbor jer se sa njim možemo kupati i nositi ga na plažu. Sa druge straje, jesenji večernji outfiti su uglavnom minimalistički u crnoj ili beloj varijanti, pa će ovaj nakit da napravi pravi mini style elevate.

cos
cos
swarovski
nakit
h&m
h&m
h&m
mango
swarovski
mango
mango
mango
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
swarovski
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mango, H&M, COS, Swarovski

Učitati još
Zatvori