Pink kačket kao ultimativnu beg od kolorističke monotonije – Zara Man ima savršen model
Pink kačket kao ultimativnu beg od kolorističke monotonije – Zara Man ima savršen model

Pink kačket kao ultimativnu beg od kolorističke monotonije – Zara Man ima savršen model

Aksesoar uvek spašava dan – to je jedna od prvih modnih lekcija koje moramo da naučimo.

Da li biramo aksesoar koji kačimo na torbu u vidu lucky charms detalja (Balenciaga je trenutno naš favorit), maramu ili kačket – it’s always the little things. Kako je preporučljivo da u svoje svakodnevne autfite unesemo malo boje ove nedelje na našoj trend alert list našao se pink kačket. Mi smo naš favorit sezone otkrili na muškom odeljenju highstreet brenda Zara, a u nastavku teksta vam otkrivamo i zašto su modeli kačketa za muškarce ultimativno bolji od onih koje viđamo na ženskim odeljenjima – stay tuned.

Spice it up

Vesnici proleća uvek su odevni komadi u boji – i to je kliše kojem se uvek vraćamo čim temperatura pređe petnaestak stepeni. Kako je sve manje kišnih dana koristimo prvu priliku da izvadimo svetle patike, komade od prevrnute kože i aksesoar u boji. Kada se odlučimo za detalj u nekoj od dominantnijih nijansi prirodno bi bilo da ostatak autfita ide u smirenijem tonu ali – sve naše omiljene influenserke uradile su baš suprotno i matchovale su pink kačket sa još nekim komadom u sličnoj ili istoj boji.

Džemper, torba, slušalice ili pantalone – trik je da na sebi imate minimum još jednu stvar u nijansi kačketa. Da li je koncept da boja vuče boju ili smo se jednostavno uželeli komada u vibrantnim tonovima? Either way, spice up your everyday life.

Pink kačket
@ginevramavilla

Zara Man je naša omiljena adresa za aksesoar

Nepisano je pravilo da Zarina muška sekcija aksesoara uvek ima bolju ponudu kačketa – sami modeli su aktraktivniji i bolje stoje od onih koji su u ponudi na ženskom odeljenju. Tendencija je da se za žensku glavu prave plići modeli koji ne stoje najsjajnije tako da vam Journal modna sekcija otkriva ovaj mini shopping hack – najbolje modeli beanie kapica i kačketa čekaju vas uvek na muškom odeljenju.

Zara pink kačket
Zara Man kačket
Zara pink kačket
Zara Man kačket

Foto: Zara, Instagram / @sincerelyjules / @lissyroddyy / @ginevramavilla

Učitati još
Zatvori