Odela u boji idealna su za svečane prilike

Odela u boji idealna su za svečane prilike

Svečane prilike nam zadaju glavobolje jer često ne znamo šta da obučemo. Ovo se posebno odnosi na letnji period u kojem tokom svečanih prilika želimo da budemo doterani, a da se u isto vreme osećamo prijatno. Obično je naglasak na dugim svečanim haljinama koje izgledaju prekrasno, ali kasnije nemamo gde da ih  nosimo. Poželjno je birati modne komade koje ćemo ponovo moći da kombinujemo. Iako je u poslednje vreme naglasak na nosivim komadima, za svečane prilike, pak, volimo da se doteramo, a komad koji se nameće kao idealan odabir jeste odelo u boji.

Odelo u boji je must have komad sezone

Odela u boji su svuda, možemo ih videti na stranicama visokih modnih kuća, ali i na policama high street brendova. Odelo u boji je idealan odabir za venčanja jer ćemo izgledati glamurozno i doterano, a imaćemo komplet koji kasnije možemo da nosimo odvojeno. Ove sezone u trendu su i pastelne, ali i jarke boje poput ružičaste i zelene. Francuski dizajner Jacquemus je izbacio kolekciju odela u boji koja su naprosto savršena. Kada govorimo o materijalima, prisutni su razni, ali mi bismo posebno izdvojili lanena odela. Lan kao materijal je izrazito zahvalan. U njemu se osećamo prijatno, a reč je o materijalu koji leti hladi našu kožu.

Uz Odela u boji predlažemo da nosite sandale sa štiklom ili papuče koje su posebno popularne ove sezone. U kombinaciji sa IT mini torbicom imaćete savršen letnji outfit idealan za svečane prilike. Kasnije, ova odela možete nositi na dnevne varijante u kombinaciji s popularnim chunky sandalama ili patikama. Osim toga laneni sako je odličan je izbor za letnje večeri u kombinaciji sa kratkim farmerkama i crop topom. Odelo u boji se zaista isplati imati jer se može dugo da se nosi. Koju boju ćete odabrati, zavisi od vas!

Dolce & Gabbana
Dries Van Noten
Etro
Monki
Monki
Monki
The Attico
Tom Ford
Valentino
Victoria Beckham
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, Monki, Zara, Mytheresa

Učitati još
Zatvori