Nose se pletene maxi haljine: Izdvojili smo naše high-end favorite
Nose se pletene maxi haljine: Izdvojili smo naše high-end favorite

Nose se pletene maxi haljine: Izdvojili
smo naše high-end favorite

Pletene maxi haljine doskora su bile rezervisane isključivo za plažne autite. Smatrali smo ih čak nekom vrstom aksesoara, koji navučemo preko kupaćeg, u kratkoj šetnji sa plaže nazad do hotela. Ipak, kao i sa mnogim drugim komadima, tako se i ovima menja namena sa dolaskom novih trendova. Kao što su kratke, slip haljine sada postale ultimativni izbor za gradske avanture, tako i pletene maxi haljine dobijaju novi život. Ovog leta nosimo ih u svim prilikama i na svim mestima.

Nova sezona donela je i nove detalje klasičnim pletenim haljinama, pa ćemo ih sada često naći sa cirkonima i perlicama koje im daju nešto elegantniji dojam. Zato će ovog leta postati omiljene večernje toalete, posebno za tople večeri kraj mora. Ipak, u nešto jednostavnijim, svedenijim kreacijama, ove haljine idealne su i za dnevne avanture. Pre svega zbog svoje praktičnosti, ali i zbog lakoće sa kojom se mogu stilizovati.

Uz prave aksesoare, dugačke pletene haljine nude slobodu da odaberete sebi blisku estetiku. Preferirate šezdesete? Dodajte im veliki, oversized kaiš. Za elegnatnije kombinacije, uvek ih možete upariti sa cipelama na štiklu i izdići ih gotovo do svečene odore. Možete se poigravati i komadima koje ćete nositi ispod ovih haljina, definišući tako ultimativni letnji autfit.

h&M
zARA
STRADIVARIUS
ZARA
BERSHKA
H&M
MANGO
ZARA

Foto: Instagram (@badkidhq) / Zara / Mango / Stradivarius / H&M / Bershka

Učitati još
Zatvori