Ukoliko ste u potrazi za idealnim sunčanim naočarima – imamo najpopularnije modele sezone
Ukoliko ste u potrazi za idealnim sunčanim naočarima – imamo najpopularnije modele sezone

Ukoliko ste u potrazi za idealnim sunčanim naočarima – imamo najpopularnije modele sezone

Sa smenom modnih ideologija dolazi do neminovne promene u potražnji za aktuelnim komadima. Tako je su sve toplijim temperaturama i povećanjem sunčanih dana naočare za sunce postale ultimativni aksesoar koji iz sezone u sezonu donosi neke nove vizuelne imperative. Shodno tome, nakon analize scene pinovali smo najznačajniji trend koji ovog puta negoduje samu siluetu i naglasak stavlja na boju stakla.

Naime, izabrati idealne naočare za sunce neretko je iscrpan proces pogotovo ukoliko volite da eksperimentišete kada je reč o mikro trendovima. Okvire je neophodno birati prema obliku glave, menje nego prema senzibilitetu i vizuelnom identitetu. Za razliku od odeće kojoj je dopušteno da negoduje vaše mere, načare zastupaju drugačiji narativ. Upravo zbog toga, reklo bi se da je nadolazeći trend jedan od najinkluzivnijih na sceni.

Sun is up!

Pa i naše naočare za sunce. Kada je reč o najpopularnijem modelu, silueta nije presudva već boja stakla. Ukoliko ste fan Toma Forda ova vest će vas obradovati, a reč je o staklima u narandžastoj boji. Međutim, za razliku od njegovog signature oblika ove sezone bespogovorno nosimo siluetu koja odgovara baš našem licu. Narandžasta stakla su jedina smernica, a mi je poštujemo.

Nakon što su takozvane brze naočare inspirisane ekstremnim sportovima vršile monopol nekoliko sezona unazad, došao je trenutak da uspostavimo neke nove ideologije

Journal finds: Naočare za sunce sa staklima u boji

bershka
bershka
Naočare za sunce koje nosimo ove sezone
mango

Foto: Bershka, Mango, Instagram (@natwinter, @selintufanoglu, @lara_bsmnn, @lissyroddyy, @aresaixala)

Učitati još
Zatvori