Muglerov bodi koji viđate svuda našli smo u Zarinoj verziji
Muglerov bodi koji viđate svuda našli smo u Zarinoj verziji

Muglerov bodi koji viđate svuda
našli smo u Zarinoj verziji

Postoje neki komadi odeće, ali i modni detalji koji dožive kraljevski status i svi ih žele imati. Svedočili smo brojnim situacijama u kojima se podigao hype oko određenih komada, o obično je to rezervisano za modne kuće poput Balenciage, Bottege Venete i Prade. Reč je o komadima koji dožive kultni status i ostani upisani u modnu istoriju. Prečesto se radi o komadima koji nam nisu cenovno dostupni, a želeli bismo ih imati. Poslednji takav je avangardni bodi francuskog dizajnera Thierry Muglera.

Bodi kojem ne možemo odoleti

Thierry Mugler je francuski dizajner koji je nedavno preminuo, ali iza sebe ostavio veliku modnu ostavštinu. Opisan kao ‘dinamični dizajner’, Thierry Mugler je radio s nekima od najpoznatijih svetskih ličnosti. Beyonce, Lady Gaga i Mylène Farmer samo su neke od poznatih imena koje su jako volele da nose Muglerov dizajn. Poznat po svojim izuzetnim modnim revijama, Mugler je uvek stvarao nov performans. Njegov stil je ultimativna ‘femme fatale’, strukturirana elegancija sa ženstvenom siluetom koja je naglašena oštrim krojevima. U tom smislu možemo promatrati i njegov bodi koji je ultimativni hit ove sezone.

Reč je o glamuroznom komadu s dozom ekstravagancije koja je tako poznata kada je reč o ovom dizajneru. Vrlo slična verzija bodija je došla u Zaru, a mi ga naprosto želimo imati. Možete ga nositi na dnevne i večernje varijante, iako je preporuka nositi ga za večernji look. Komad u kojem čete odmah biti zapaženi možemo zamisliti na farmerke, čizme i oversized blejzer.

Ako ipak imate neki važan event na kojem želite posebno zablistati, ovaj bodi je odabir s kojim ne možete pogrešiti. Mugler je uvek stvarao odvažne komade koje su za žene i muškarce koji vole koketirati s modom i biti posebni u estetskom izražavanju. Ovaj bodi je upravo to, autentičan, glamurozan i poseban. Dostupan je na Zarinom web shopu i odabranim trgovinama.

zara
bodi
zara
bodi
zara
bodi
zara

Foto: Instagram, Zara

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori