Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvek žele biti stylish
Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvek žele biti stylish

Modna kolaboracija Iva Radić x Mona: Torba za urbane žene koje uvek žele biti stylish

Modne kolaboracije su svetski poznata stvar, i jedan od načina na koji modni svet u poslednje vreme funkcioniše. Potrošači se vole povezati sa identitetom određenih brendova, a takav mood je najlakše postići kolaboracijom koja odgovara estetici brenda i poruci koju isti želi preneti kupcima.

U tom smislu najnovija modna kolaboracija između modne kuće Mona i ikone stila Ive Radić je pomeranje modnih granica na ovim prostorima, i stvarno možemo reći jedna saradnja na svetskom nivou. Zajedničkim snagama i kreativnim idejama osmislili su koncept kolaboracije iz koje je nastala ‘it’ torba. Iva Radić je žena čiji je stilski izričaj nadaleko poznat, a njen istančan stil i sofisticirana estetika su upravo ono što Mona poslednjih godina promoviše. Tako da je ova saradnja bila logičan korak koji je samo potvrdio smer u kojem Mona želi da modno komunicira.

Iva Radić x Mona

Torba Iva Radić x Mona za urbane žene koje žele da se istaknu u masi

Ova torba dizajnom i estetikom namenjena je ženama koje neguju klasičan stil, sa dozom urbane estetike. Nije reč o trendi komadu koji će se nositi jednu sezonu, nego večnom crnom modnom detalju koji će upotpuniti vašu garderobu na pravi način. Mona žena je sofisticirana, glamurozna, uspešna i njena estetika komunicira specifičan senzibilitet i modni odabir. Drži do kvaliteta i ulaže u komade koji su za one od istančanog ukusa, i koji znaju što žele.

Torbu nastalu iz ove kolaboracije možemo zamisliti na poslovne kombinacije ali i na casual outfite poput farmerki, oversized bele košulje i elegantnog kaputa. Lepo će se uklopiti i na urbani sportski streetwear look, jer je dizajnirana tako da se može nositi na sve. Stil se ne može kupiti novcem, već se godinama gradi pametnim ulaganjem i estetskim izražavanjem kroz modne detalje. Upravo zbog toga je ova crna torba namenjena ženama koje se vizualno žele izraziti na pravi način, a ova zima je pravi trenutak za to a svoj komad možete rezervisati upravo na ovom linku.

Savršeno dizajniran, a istovremeno praktičan detalj

Torba je velika, i kao takva praktičan detalj koji osim savršenog dizajna ima i funkcionalnost. Zaposlenoj ženi je potrebna velika torba u koju će stati mnogo stvari, a koja će istovremeno izgledati stylish. Mona je sinonim kvalitet, a ova torba je izrađena od najfinije ovčje mekane Napa kože. Reč je o koži vrhunskog kvaliteta koja se inače koristi za jakne, i to je još jedan od razloga zbog kojeg je ova torba idealan izbor –  jer je otporna i stvorena da traje. Možemo reći da je ova torba zaista večni statement komad koji će se u vašem ormaru zadržati godinama, jer svaka žena u svojoj garderobi želi posedovati jednu savršenu crnu torbu. Sve detalje o torbi možete pronaći na ovom linku.

Trendi doza je dodata kroz detaljime, poput prošivenog motiva sa savršeno izvezenim šavovima, koji je prisutan na celoj torbi, a zlatni detalj u vidu logotipa je završni touch koji joj je dao ‘ono nešto’. Kada govorimo o samoj izradi, pazilo se do najsitnijeg detalja, što ćete i sami primetiti kada ovu savršenu torbu uzmete u ruke. Reč je o kolaboraciji za koju možemo reći da je jedinstvena u smislu modne istorije na ovim prostorima, i ovo je zaista veliki korak za domaću modnu scenu.

Crna savršena torba je komad za kojim će poludeti ljubitelji mode u celom regionu, stoga se na vreme osigurajte. Za ovu torbu se možete prijaviti na listu čekanja na linku, jer će biti proizvedena u limitiranoj seriji.

Prodajna mesta u Srbiji u kojima ćete moći kupiti torbu su:

Terazije 10, Beograd

Terazije 43, Beograd

Knez Mihajlova 48, Beograd

TC Delta, Jurija Gagarina 16, Beograd

TC Usce, Bulevar Mihajla Pupina 4, Beograd

TC Merkator,  Bulevar Umetnosti 4, Beograd

TC Beo, Vojislava Ilića 141, Beograd

Trg Slobode 2, Novi Sad

TC Promenada, Novi Sad, Bulevar Oslobodjenja 119

Obrenoviceva 10, Niš

Učitati još
Zatvori