It’s official: Ovo je najpopularniji model torbe na sceni
It’s official: Ovo je najpopularniji model torbe na sceni

It’s official: Ovo je
najpopularniji model torbe na sceni

Da su torbe ultimativni aksesoar, odavno je jasno. Hermès ima (Jane) Birkin, Dior ima Lady D(ior), a Gucci ima Jackie (Kennedy) i to su referentne tačke koje svaki modni entuzijasta treba da poznaje. Ove siluete redefinisale su modnu scenu u trenutku nastajanja, a njihov uticaj vidljiv je i dan-danas. Shodno tome, svake sezone nastojimo da detektujemo najpopularnije modele torbi.

Sa uspostavljanjem novih modnih ideologija dolazi i do neminovne smene aktuelnih trendova, a nakon što je Miu Miu proglasio povratak xxl modela, ovog proleća insistiramo na silueti koju je čak i Rihanna upravo prošetala.

In Badgalriri we trust

Odavno smo postavili tezu da je Rihanna jedina prava IT devojka i da je njen stil neposredno uticao na promenu klime unutar modne industrije, te je njena nonšalantnost postala sinonim savremenob poimanja izgradnje vizuelnog identita. Rihanna je svojim beskompromisnim stavom podsetila celu jednu generaciju modnih entuzijasta da je imperativ stil način na koji se nosi određena kombinacija.

Bilo kako bilo, upravo je objavljena paparaco fotografija na kojoj Riri nosi ni manje ni više nego Alaia Le Teckel Shoulder Bag, model za koji tvrdimo da će postati najpopularniji komad ovog proleća. Reč je o modelu u crnoj boji, a njenu kombinaciju upotpunile su Gucci kitten heels i jakna, kao i Balenciaga naočare i Bottega farmerke.

What’s new?

Nove modne ideologije kažu da je model torbe pravougaonog izgleda najpopularnija silueta sezone, a modna kuća Alaia prva u nizu koja je razumela značaj ovog looka. Međutim, ovaj model torbe predstavili su i Miu Miu, kao i Acne Studios koji se oslonio na dizajniranje pravougaone siluete sa dodatkom prepoznatljivih džepova.

Iako smo naslutili da će torbe u obliku polumeseca postati go to komad modnih entuzijasta, nakon što je Rihanna prošetala Alaia Le Teckel Shoulder Bag jasno je da će se dogoditi vidljiva smena trendova.

Učitati još
Zatvori