Marijana Odenjung: Otkrivamo vam modne tajne ove IT devojke
Marijana Odenjung: Otkrivamo vam modne tajne ove IT devojke

Marijana Odenjung: Otkrivamo vam
modne tajne ove IT devojke

Obožavamo njen crno-beli stil i svakodnevno je pratimo na Instagramu na njenom profilu! Ekskuzivno za Journal Marijana nam odgovara na fashion pitanja koje su prave lekcije dobrog stila.

Kako bi definisala svoj stil odevanja?

Balance između masculine and feminine. Između trenda i klasike. Između jednostavnog i dosadnog.. A volela bih da sam neka Kate Moss iz 90-ih. I uvek pod obavezno poštujem shopping mantru: buy less but better! Obožavam najviše prelazno vreme sezona, jer tada mnoge kupovine postaju investicije.

Koji su tvoji essentials accessories za leto 2022?

Slides(Hermes Chypre), The attico zelene/plave/roze  papuče sa triangle štiklom, bucket šešir (Lack of colours), Chanel lanac kaiš, mini torbice (uglavnom 2 u isto vreme), pletena velika torba i statement komad nakita (ogrlicaTiffany Hardware)

 Otkrij nam tvoje IT brendove koji su ti trenutno u fokusu?

Magda Butrym, YSL , Wardrobe NYC, The BasillikA, Ivana Mentolova, Acne, Khaite

Da li su po tebi danas devojke postale uniformisane?

Na instagramu nažalost da, ali u suštini mislim da se devojke vrlo raznoliko oblače.

Koju poruku šalješ svojom neverbalnom komunikacijom preko Instagrama?

Volim modu, ali champagne I dobro društvo još više . I na svakoj slici ustvari krijem osmijeh jer me moji klinci fotografišu i zezaju kako “glumatam”. Poruka je uvek da koliko god “odglumili” neku sliku ne možemo da pobegnemo od realnosti. Recept je sledeći – autentičnost, kreativnost, istina I ljubav.

Učitati još
Zatvori