Lančić za struk: Donosimo vam novi trend koji ćemo nositi celo leto!
Lančić za struk: Donosimo vam novi trend koji ćemo nositi celo leto!

Lančić za struk: Donosimo vam novi trend
koji ćemo nositi celo leto!

Back to the 2000s…

Kako je došlo do povratka mnogih trendova 2000ih godina, nije ni čudo da nam je stigao još jedan u nizu. Ovaj put, u pitanju je trend koji će savršeno izgledati na plaži dok se sunčate ili na fotkama pored bazena. Sklonite nanogice sa školjkicama koje smo nosili prošle godine po strani, jer ove godine na plaži želimo da vidimo samo lančić za struk!

Bella Hadidy / Profimedia
EXCLUSIVE: Bella Hadid wears a blue bikini as she goes for a jetski ride in Miami while shirtless boyfriend Marc Kalman takes a dip. 14 Nov 2021,Image: 643490745, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Pictured: Bella Hadid wears a blue bikini as she goes for a jetski ride in Miami while shirtless boyfriend Marc Kalman takes a dip, Credit line: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je zaslužan za waist chain trend?

Lančić za struk, odnosno waist chain, trend je koji su podržale mnoge poznate ličnosti. Zahvaljujući svetskim zvezdama poput Kylie Jenner i Hailey Bieber, svaki struk ovog leta će biti okićen. Leto je savršeno vreme za isprobavanje novih trendova, a nama je ovaj y2k trend definitivno favorit sezone. Pogledajte i sami kako su naše omiljene IT devojke iznele ovaj neodoljivi modni detalj.

 

@kyliejenner

Podignite vaš letnj izgled na viši nivo!

Kada je u pitanju outfit za plažu, koji se naravno uglavnom sastoji samo od kupaćeg kostima, to od nas zahteva da budemo kreativni sa našim nakitom! Bilo da su u pitanju zlatni ili srebrni lančić za struk, modeli sa cirkonima ili perlicama, sa ovim trendom ne možete da pogrešite. Takođe, ukoliko se osećate posebno smelo, opredelite se za model koji ide preko celog torza!

@fatherkels
@negin_mirsalehi

Gde možemo da ih nađemo?

Ako želite i sami da učestvujete u ovom trendu, ne tražite dalje! Pronašli smo za vas neodoljive modele lančića za struk u Stradivarius radnji.

Stradivarius
Stradivarius
Stradivarius

Foto: Stradivarius, Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori