Trend alert: Kupaći kostimi sa karnerima su must-have komad sezone
Trend alert: Kupaći kostimi sa karnerima su must-have komad sezone

Trend alert: Kupaći kostimi sa karnerima
su must-have komad sezone

Sasvim je jasno da je jedna od prvih asocijacija na letnji wardrobe staple kupaći kostim. Iz godine u godinu, trudimo se da ugrabimo trendi komade koji će istaći našu figuru ali i biti model koji će nas učiniti jednom od najbolje odevenih osoba na plaži. Shvatili smo da ovosezonski imperativ čine zeleni, leopard kao i jednodelni kupaći kostimi. Međutim, girly estetika koju smo tokom godine oživljavali odevnim komadima takozvane (i ne tako) Male Prade, pobunila se želevši baš svoje siluete u samom fokusu. Nešto romantičniji izraz doneli su nam kupaći kostimi sa karnerima, koje, čini se, nećemo skidati ove sezone. I naravno, high-street bio je naša desna ruka pri pronalasku ovih koketnih komada.

Obsession with ruffles


Ako se pitate kako odjednom favorizujemo karnere, samo ćemo vam reći da se ovaj modni talas već mesecima tiho pripremao da osvoji obalu. Nakon što smo shvatili da boho stil ponovno trenduje, bilo nam je i više nego jasno da su opuštene siluete, romantičan izraz i ležernost kao takva u samom fokusu modne igre ove sezone. Karneri prezentuju neizostavnu komponentu ove estetike, te ne moramo kriti koliko ih neizmerno volimo. Zagovaraju ženstvenost, romantiku, seksepil u boho stilu ali i detalj za sebe. Želimo ih na haljinama, majicama, košuljama a sada i na kupaćim kostimima. Komad sa karnerima se slobodno može svrstati u statement kategoriju. Kako vam pored njega nije potreban još neki komad koji će ukrasti pozornicu.

Girly aesthetic scores 1:0


Shvatili smo da ove sezone ženstvenost stavljamo na prioritetnu poziciju. Te kako je sezona putovanja, odmora i temperatura koje prelaze trideseti stepen u toku, sa sobom nosimo je i u vidu kupaćih kostima. Karneri nekako spontano favorizuju bikini. Možete ih pronaći i na jednodelnim modelima, ali prioritetno zagovaraju two piece sagu. Ovaj ženstveni detalj može biti dominantan i nešto krupnijih razmera, a možete pronaći i one sitnije koji na diskretan način poentiraju ovosezonski trend. Preferiramo one šarene, sa što vibrantnijom kolor paletom, koja svojim tonovima podseća na leto, našu omiljenu sezonu.

Jasno je da ovog leta girly estetika vodi modnu igru s rezultatom od 1:0. S obzirom na to da su karneri osvojili ovaj trendi poen. Stoga, verujemo da će sa sve vrelijim danima, dolaziti kombinacije sa sve više i više karnera i da boho stil još jednom poentira  da letnja sezona odlazi baš u njegovom pravcu.

Journal finds


 

Učitati još
Zatvori