Kupaći kostimi koji mogu da se nose kao topovi

Kupaći kostimi koji mogu da se
nose kao topovi

Moda se ubrzava i trendovi se menjaju iz sezone u sezonu. Nekada smo imali dve do tri kolekcije godišnje, a danas high street brendovi izbacuju kolekcije na nedeljnoj bazi. Sve to dovelo je do zasićenja trendovima i nepotrebnog gomilanja odeće. Međutim, postoje trendovi u koje se zaista isplati uložiti i koji će doneti određenu dozu svežine u našu garderobu. Kupaći kostimi koje možemo nositi kao topove definitivno su trend koji će obeležiti ovu sezonu.

Kupaći kostimi kao IT komadi svih stylish kombinacija

Kupaći kostim je odličan komad garderobe jer možemo da ga nosimo na plažu, ali i da ga pretvorimo u deo dnevnih i večernjih kombinacija. Naime, u trendu su kupaći kostimi s raznim detaljima, poput perja ili volana, koji ovaj komad transformišu u trendi top. Možete da se odlučite i za jednostavan kupaći kostim u kombinaciji s trendi pantalonama i vaša kombinacija će biti posebno upečatljiva. Ove sezone nosi se boja fuksije u kombinaciji s narandžastom ili ljubičastom pa predlažemo kupaći kostim u vibrantnoj boji. No i za one verne minimalizmu u modi su zagasite boje, pa možete odabrati i monohromatsku kombinaciju.

 

Naročito bismo istakli lanena odela, u ovom slučaju belo odelo koje savršeno ide preko kupaćeg kostima koji izgleda kao top. Ženska odela su veliki hit, a ako ih kombinujete na pravi način, mogu dobiti potpuno novu stajliš dimenziju. Osim toga, ove sezone nosimo i suknje visokog struka, uz koje se kupaći kostimi lepo uklapaju. Reč je o komadu koji se lako nosi i može se koristiti u različite svrhe. Začinite letnje večernje kombinacije na pravi način i istaknite se u masi odabirom trendi kupaćeg kostima. Leto nam je pred vratima, a bliže se i razni eventi i festivali – spremite se da kombinujete trendi i upečatljive autfite.

Balenciaga
Balmain
COS
COS
COS
Ganni
Gucci
Magda Butrym
Norma Kamali
Norma Kamali
Reina Olga
Reina Olga
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Instagram, IMAX, Zara, COS, Mytheresa

Učitati još
Zatvori