Kim & Kendall vraćaju dva retro trenda nazad
Kim & Kendall vraćaju dva retro trenda nazad

Kim & Kendall vraćaju dva
retro trenda nazad

Njujork na jesen is a place to be! Septembar u Njujorku znači finale US open-a i početak njujorške Nedelje mode. Na oba dogadjaja se ide iz dva razloga: ako volite tenis/modu i da bi ste bili vidjeni.

Kendall Jenner & Devin Booker

Kendall Jenner sa dečkom na US openu

Kendall je jedina Kardashian sestra koja još uvek nema decu, i konstantno pravi meme-ove od te činjenice (koja ide njoj u korist). Već dugo je u stabilnoj vezi sa košarkašem Devinom, doduše u on again – off again vezi. Trenutno je on again. Par je vidjen na US open takmičenju koje se održava u Queens-u.

Kendall je prošetala zanimljiv autfit koji se sastojao iz uske nude haljine, japanki na malu štiklu i teget džempera vezanog oko struka (koji je kasnije ogrnula preko ramena i vezala u čvor). Da li je ovo mini hint koji je njena stilistkinja Dani Michelle htela da nam da? Trend iz devedesetih, koji nam još uvek nije plasiran kao comeback, njenim fotografijama gurnut nam je praktično ispred nosa. Jedno je sigurno – vezivanje džempera oko struka nije koincidencija već poruka. Poruka koja znači: Ležerna sam, moderna sam i vraćam ovaj trend as we speak.

Kendall Jenner u Njujorku

Kim na njujorškoj Nedelji mode

Priznajemo, ne bi smo se trenutno menjali sa Kim. Njeni modni izbori su legitimni, ali pritisak njenog bivšeg muža da ona mora da bude modna ikona 24/7 je poprilično naporan za mentalno zdravlje. Njena nesigurnost proizilazi iz konstantne želje da se ljudima dopadne to što radi i kako izgleda (tipične osobine za vagu), a Kanye kao Kanye zna da je niko nikada neće stilizovati kao on. The struggle is real.

U tom slučaju nam se dopada njena takozvana vizuelna nezainteresovanost (ili dobar plan), gde se na FW pojavila sa izrastkom od par centimetara. Tek nakon par minuta skapirali smo da ona zapravo plasira trend? Da li svesno, ili jednostavno ona i njen frizer nisu mogli da se usaglase oko termina za farbanje, pa su odlučili da prošeta ovu frizuru ad hoc. Ali moramo da priznamo, bold move. Da li je izrastak ponovo u modi?

Kim Kardashian na njujorškoj nedelji mode

Foto: Profimedia;

Učitati još
Zatvori