Kako nositi kroksice i izgledati stylish
Kako nositi kroksice i izgledati stylish

Kako nositi kroksice i izgledati stylish

Iz sezone u sezonu bombardovani smo novim trendovima, a dizajneri se utrkuju čiji će komad biti popularniji. Moda se promenila i poslednjih nekoliko godina naglasak je na nosivim i udobnim komadima. Couture je definitivno pao u drugi plan, a new luxury estetika i ulična moda osvojile su svet. Promenu možemo primetiti i po brojnim modnim kućama koje sve češće sarađuju s brendovima kao što su BirkenstockCrocs i ostali. Popularne kroksice ove sezone su nezaobilazni hit, a kako u njima izgledati stajliš, saznajte u nastavku.

Kroksice kao deo modnih kombinacija

Kroksice su odavno nadrasle okvir udobnih papuča za plažu i postale nezaobilazni deo streetstyle scene. Šta god mislili o njima, činjenica je da ovaj brend rasproda svaku kolaboraciju, a modne kuće su napravile svoje verzije popularnih papuča. Izdvojili bismo Balenciaginu verziju kroksica na štiklu koje su izazvale mnogobrojne reakcije. No, ovo nije jedini brend iza kojeg stoje popularne saradnje. Birkenstock je ove godine sarađivao s Manolom Blahnikom, koji se smatra apsolutnim kraljem cipela. Sve to nas vodi do zaključka da se moda drastično promenila i da sada možemo da uvedemo nosive komade u glamurozne autfite.

Kroksice se mogu kombinovati na sve. Predlažemo da ih nosite na jeans i crop top jer ćete tako dobiti trendi gradsku kombinaciju idealnu za odlazak na kafu. Osim toga, ove papuče se jako lepo slažu na duge, lepršave haljine, a posebno bismo istaknuli roze kao hit boju sezone. Reč je o cipelama koje imaju mogućnost transformacije i ako se kombinuju sa statement komadima izgledaju trendi i upečatljivo. Osim toga, vrlo su udobne i kao takve idealan odabir za duge gradske šetnje ili odlazak na posao. Moda je igra s kojom se valja uhvatiti u koštac, stoga za one hrabre u nastavku izdvajamo najljepše modele Crocsica za ovu sezonu.

Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs
Crocs

Foto: Instagram, Zalando

Učitati još
Zatvori