Jarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije prkose kiši i tmurnim oblacima
Jarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije prkose kiši i tmurnim oblacima

Jarke boje Massimo Dutti Limited kolekcije
prkose kiši i tmurnim oblacima

Da li smo spremni da prkosimo tmurnom vremenu? Jesmo. Kako to planiramo da uradimo? Jarkim bojama.

Nedavno nam je za oko zapala nova Massimo Dutti Limited kolekcija, i ne možemo da prestanemo da mislimo o njoj. Sudeći po onome što smo videli, jarke boje mogle bi uneti život u naš garderober. Najlepše komade u ovim tonovima upravo smo pronašli u Massimo Dutti capsule kolekciji, a krojevi su to die for! Vodimo vas kroz čak 3 limitirane serije garderobe:

Capsule 01 – yellow & green

Prva boja koja dominira capsule kolekcijom je žuta – kako jarka, tako i pastelna. Kombinacija koja pleni pažnjom sastoji se od svilene majice i suknje od viskoze. Tu su i dva lepa duga kaputa – jarko žuti na duplo kopčanje i bledo žuti sa jednim dugmetom.

Hladne dane rado bismo proveli u sjajnom zeleno-žutom puloveru sa čvorom od vunem, a za malo hrabrije poslovne kombinacije tu je i zeleno odelo. Ako ste jedna od onih osoba koja voli da igra na sigurno – vuneno odelo u krem boji je idealan izbor za vas. Možete ga malo prodrmati kombinovanjem na žutu svilenu bluzu, kao što nam je stilista dao primer u ovoj kampanji.

Capsule 02 – orange & black

Nakon žute, dolazimo do još jedne citrusne boje – narandžaste. Ove godine narandžasta je nova crna (ne, ne mislimo na seriju), ali kombinacija ove dve boje nam se takodje veoma dopada. Od narandžastih komada izdvojili smo dugu pletenu haljinu, košulju od napa kože, prekrasni dugi kaput, večernju midi haljinu, kao i suknju s prorezom.

Kad je crna boja u pitanju, izabrali smo malo konkretnije komade kao što je bunda sa dva lica, od kože i čupavog krzna. Tu je i elegantni crni kaput od alpaka vune, kao i kožne pantalone zvonastog kroja koje sjajno naglašavaju duge noge. Ako vam u garderobi nedostaje classic crna haljina koju možete obući u svakoj prilici, onda je Massimo duga haljina sa kockastim izrezom pravi izbor.

Capsule 03 – brown & purple

Poslednja boja koja vlada Massimo Dutti limited kolekcijom je ljubičasta. Rekli bismo da je ova boja prava zimska, koja je istovremeno spoj osveženja i klasike. Svilena prozirna majica, pletena duga haljina i košulja od napa kože odlično će podići sve jesenje i zimske kombinacije.

Osim boja, ove sezone dominira koža, a naši omiljeni komadi su u braon boji. Izdvojili smo midi suknju sa prorezom, kao i kožni mantil na duplo kopčanje.

Celu kolekciju potražite na Massimo Dutti sajtu.

Članak je preuzet sa sajta Journal.hr

Foto: Massimo Dutti

Učitati još
Zatvori