IT devojke koje promovišu photo dump trend
IT devojke koje promovišu photo dump trend

IT devojke koje promovišu photo dump trend

Kada kažemo IT devojke, jasno je, govorimo o devojkama čiji stil obožavamo. Međutim, sada više nije dovoljan dobar stil već i predstavljanje na društvenim mrežama. Raw fotografije uslikane telefonom, bez filtera i manekenskih poza, postale su trend. Isto tako, zaboravite na dosadne objave s jednom fotografijom. Želimo da vidimo sve! Neutralne tonove odeće i isto tako editovane fotografije ostavimo za juče i dopustimo sebi danas da ispričamo priču kroz messy estetiku i photo dump trend, koji zaista treba da izgleda kao – dump. U nastavku vam predstavljamo tri IT devojke koje suvereno vladaju photo dump trendom.

Karla Zelić aka Superbabekillah je hrvatska influenserka futurističkog stila i mindseta. Karline kombinacije, kao i fotografije, izraz su njenog buntovnog duha koji rado prikazuje na svojim Instagram pričama. Tri stvari koje nam prve padnu na pamet kada govorimo o Super Bebi jesu IT naočare, digitalna odeća i Donovan haljina u kojoj je preuzela nagradu za influenserku godine. Pored toga, Karla nam odaje motomami vibe u svojim all black fitovima. 

Nirvana je u našim očima svaki put kada vidimo Zoi! Njen nisam se potrudila, ali dobro znam šta radim stil inspiriše nas da i mi navučemo Nike duks, print suknju, čizme do kolena i kažemo – spremne smo za grad! Ipak, ovo nije sve što nam Zoi servira. Na poslednjim fotografijama u režiji Igora Lazića njen rockstar izgled podseća na Miley Cyrus i njenu rok eru kako stila, tako i muzike. 

Naša treća, ali ne i manje bitna IT devojka jeste Sanda Simona, osnivačica istoimenog brenda. Sanda nam je vratila stari, dobri Cavalli iz dvehiljaditih na velika vrata. Printovi, istaknuta figura i dugački špicevi na čizmama karakteristični su ne samo za Sandu lično već i za njen brend, čiju je asimetričnu haljinu u boji limete prošle godine nosila čak i Kendall Jenner

Učitati još
Zatvori