Influenserka Caro Daur vraća somotske komade u trend
Influenserka Caro Daur vraća somotske komade u trend

Influenserka Caro Daur vraća
somotske komade u trend

Nemačka influenserka Caroline Daur miljenica je dizajnera. Plavokosa devojka iz Hamburga probila se u svetu modnog influensa, a nedavno je imala i saradnju kroz kolekciju sa prestižnim svetskim brendom Hugo Boss. Za razliku od većine ifluens devojaka koje su još na moru, ona se štreberski već switchovala na jesen.

Na svom instagramu podelila je 2 look-a gde u fokus stavlja somotske komade, i to u nežnim pastelnim bojama. Tirkizna i baby pink su nijanse, tako da prošlogodišnje bordo i senf žute komade stavljamo na hold.

somotske komade
@carodaur
@carodaur

Caro Daur je modno osvešćena i vrlo hrabra kada su dizajnerski total look-ovi u pitanju. Što se tiče dnevnih casual varijanti, uvek nam je inspiracija kada nam ponestane ideja. Ono što volimo kod nje je navika da u dnevnim aktivnostima nosi vrlo malo šminke. Daje nam potvrdu da je prirodan look uvek privlačan, i da je nekad suprotno bontonu da idete prešminkani u sred bela dana. Takodje, ne obradjuje svoje slike do neprepoznatljivosti. Caro se poslednje dve godine posvetila aktivnom treniranju i fitnesu, pa nam i na taj način propagira vrlo privlačan lifestyle (pored serviranja modnih kombinacija).

Vraćamo se na  somotske komade pastelnih tonova koje je ona prošle nedelje prošetala, a sada ih želimo i mi. Zamislite komade od somota u Ladurée nijansama – baš su to boje koje se mogu uvrstiti u pastel somotski trend. Sudeći po ovom prvom jesenjem trendu koji donosimo, ovo će biti jedna nežna, šarena sezona.

Somot
@carodaur
soot
@carodaur
@carodaur

Foto: Instagram @carodaur

Učitati još
Zatvori