High street verzije Adidas Yeezy papuča

High street verzije Adidas Yeezy papuča

Ništa nam nije draže od udobne obuće, a moramo priznati da je u poslednje vreme modni naglasak na udobnim i nosivim komadima. Ove sezone popularne su chunky sandale, patike i ravne papuče. Najbolji dokaz koliko se moda promenila jesu saradnje poput Birkenstocka s Manolom Blahnikom gde se vladar glamuroznih cipela spojio s brendom koji neguje isključivo nosivu anatomsku obuću. Ta kolekciji se rasprodala bukvalno za tren. No, Adidas Yeezy je model papuča koji je još popularniji i vrlo teško ga je pronaći.

Papuče Kanyea Westa koje su stalno rasprodate

Kanye West je fenomen u pop kulturi. Čega god se ovaj popularni umetnik dohvati, svet za tim poludi. Godinama sarađuje s Adidasom i te patike su stalno sold out, a da biste uspeli da dođete do svog modela, morate biti ili na listi čekanja ili da ih kupite kod preprodavaca. Jednostavno je nametnuo određene nove standarde u modi i koliko god kontroverzi imao iza sebe i dalje je veoma uspešan. Poslednji model koji je izbacio, a jako je popularan, jesu gumene papuče u zagasitim i peščanim bojama. Imaju vrlo specifičan izgled i na prvu nismo sigurni kako bismo ih kombinovali.

Na Instagramu su se pojavile brojne kombinacije s ovim papučama koje vrlo dobro izgledaju. Uglavnom se nose na bazične kombinacije, poput farmerki i oversized belih košulja. Osim toga, videli smo ih u raznim varijantama, a posebno se istakla kombinacija popularnih papuča s belim čarapama. Ponekad nam se čini da su neki komadi nespojivi, ali kada ih vidimo uživo, zapravo izgledaju stylish. Predlažemo da ih nosite na lepršave haljine i jeans, a lepo će se uklopiti i na ženske kratke pantalone. Papuče su poznate po udobnosti pa u tom smislu verujemo da se isplati kupiti jedan par. Pronašli smo high street verzije ovih popularnih papuča.

Bershka
Bershka
Bershka
Bershka
Pull & Bear
Pull & Bear
Pull & Bear

Foto: Instagram, IMAX, Bershka, Pull & Bear

Učitati još
Zatvori