Inspired by Rory Gilmore: Esencijalni komadi koji su vam potrebni da biste rekreirali autfite iz serije
Inspired by Rory Gilmore: Esencijalni komadi koji su vam potrebni da biste rekreirali autfite iz serije

Inspired by Rory Gilmore: Esencijalni komadi koji su vam potrebni da biste rekreirali autfite iz serije

Verovatno da u istoriji američke televizije nije bilo serije koja broji toliko rewatch sesija koliko čuvena Gilmore Girls. Onog trenutka kada prvi list na grani požuti, znači da je vreme za smeštanje na kauč, sa šoljom tople čokolade u ruci i uživanje u ponovno gledanju. Povratak u Stars Hollow i ponovno druženje sa Rory Gilmore znači da ćemo neminovno osetiti nalet inspiracije da rekreiramo i neke od njenih jesenjih autfita.

Zato vam donosimo Gilmore Girls modni vodič.

Pleteni džemper

Gotovo svaki pravi jesenji ili zimski autfit – ili barem onaj inspirisan Rory Gilmore – podrazumeva pleteni, cosy džemper u pastelnim nijansama. S obzirom na to da je serija snimana početkom 2000-ih, onda bismo čak mogli da kažemo i da su dozvoljeni takozvani ugly sweaters. Dakle, nemojte se ustezati da posegnete za raznobojnim šarama, kariranim motivima ili neobičnim kombinacijama boja.

zara
zara
zara
zara

Strukirana košulja

Košulja ispod džempera nije obavezan, ali jeste poželjan detalj ukoliko naginjete autentičnom Gilmore Girls autiftu. Ovog puta, umesto oversized košulja kakve su sada u trendu, ipak biramo one strukirane – tako da autfit zaista oslikava modni duh sa početka milenijuma. Ipak, ukoliko želite da se poigrate stilom Rory Gilmore i aktuelnim tendecijama, ohrabrujemo i takvu vrstu eksperimenta. Na primer, kako bi se Rory oblačila da je serija snimana u 2020-im?

h&M
h&M
h&M
h&M

Kratka karirana suknja

Stereotipan autfit studentkinje američkog koledža kompletan je jedino uz kratku kariranu suknju. Zato i ovde taj komad ne izostaje, a slično kao i sa gorepomenutim džemperima, dozvoljeno je poigravanje šarama i različitim nijansama kariranog motiva.

h&m
h&m
h&m
h&m

Crne Converse patike

Gotovo svaki TikTok vodič na koji smo naišli predlaže crne Converse patike kao neizostavni deo autfita inspirisanog Rory Gilmore. Tako ih uvrštavamo i mi, a ponovo podstičemo poigravanje njenim stilom i aktuelnim trendovima, pa predlažemo novije modele ovog brenda kao savremenu reinterpretaciju ondašnjih komada.

converse chuck 70
Converse Run Star Hike Platform
Convesrse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0
COnverse Chuck 70 Plus Canvas

Foto: Zara / H&M / Converse / IMDb / TikTok

Učitati još
Zatvori