7 savršenih: Farmerke sa štrasom
7 savršenih: Farmerke sa štrasom

7 savršenih: Farmerke sa štrasom

Farmerke sa štrasom naša su iskonska ljubav na prvi pogled. Prvo smo šljokice videli na najpoznatijem C na svetu, i naravno sve što je Chanel ikad napravio mi smo poželeli. Trend svetlucavih pantalona smo pomno ispiratili i ovog puta pronašli farmerke sa štrasom [ cirkonima, kamenčićima – nazovite ih kako želite ] i kod drugih brendova i smestili ih u našu all time fav rubriku 7 savršenih.

/ Chanel /
/ Chanel /

We have seen it at on Chanel.

Od baggy, preko reversed denim-a, sve do sivih – farmerke su naš sigurni komad koji trče svoj počasni krug [ ili bolje rečeno maraton ] od rubrike Trend alert do Nose se i nazad u 7 savršenih. Poslednji u nizu trend koji našem pronicljivom oku nije pormako jeste susret šljokica i jeansa, a da je ovo romansa koja nije imala šanse u teoriji ali se u praksi pokazala više nego uspešnom dokaz je modne kuće Chanel koji je svoje famozno C urkasilo upravo šljokicama. Gde su Chanel šljokice tu su i rese, cirkoni, štras koje su ostale kolege uvrstile u svoje ready-to-wear kolekcije donoseći nam zaista jedan od modnih talasa koji dugo nismo imali priliku da vidimo. We have seen it, like it & worn it.

Stoga smo u potragu za dobrim komadima ovog popularnog trenda krenuli kako bismo pronašli što raznovrsnije i [ za nijansu ] pristupačnije modele koje ćete zasigurno etiketirati lebelom wanted i zbog kojih ćete svoj basic model farmerki ove sezone zameniti šarmom Chanel inspired šljokičavih modela. ps. It should aways be all fun and games.

/ 7 savršenih: Farmerke sa štrasom /

A evo i modela koji su se našli na našoj wishlisti.

/ DARKPARK - glitter-coated barrel jeans /
/ DARKPARK - glitter-coated barrel jeans /
Učitati još
Zatvori