CLOT x McDonald’s: Drop koji nismo znali da nam je potreban
CLOT x McDonald’s: Drop koji nismo znali da nam je potreban

CLOT x McDonald’s: Drop koji nismo
znali da nam je potreban

Prvo smo pomislili da je Cactus Jack x McDonald’s ultimatuvna saradnja i da je obrok Travisa Scotta nenadmašiv, a onda nam je Kanye West opovrgnuo tezu McDonald’s reklamom za Super Bowl u kojoj prilazeći Drive-in prozoru u Monster Truck-u neodlučno naručuje McObrok. How poetic – u glavi nam se samo vrti kratka pesma The McDonald’s Man koju je Ye lično napisao. U međuvremenu desila se još pokoja celebrity saradnja i jedna održivija modna kolaboracija sa lokalnim finskim dizajnerom i njegovim brendom Vain, a da li ste čuli za novi CLOT x McDonald’s drop koji nismo znali da nam je (preko)potreban?

Zašto nam je (odjednom) prekopotreban CLOT x McDonald’s drop?

Saradnja streetwear etikete iz Hongkonga i giganta u prozivodnji brze hrane otelotvorenje je novog nivoa stila i McSpicy ukusa. Duksevi, tote bags, pa čak i flašice za vodu nalaze se u CLOT x McDonald’s asortimanu, a mi bespogovorno želimo sve. Ipak, kako to nije u potpunosti moguće jer je jedan deo ovog dropa  postao zvanična uniforma na nekoliko dana u McDonald’s restoranima u Kini, nedostupnost ovih komada budi još veću želju za posedovanjem istih.

CLOT x McSpicy

Takođe, sva pakovanja iz nove McSpicy serije prošarana su prepoznatljivim Silk Royale paternom u znak 20 godina postojanja CLOT brenda, a specijalni CLOT x McSpicy pop-up bio je realizovan u nekoliko gradova u Kini u periodu od 14. do 19. marta, dok će u Šenženu biti moguće „istražiti“ ovu saradnju sve do 12. maja.

Sledi recitacija:

„McDonald’s Man
McDonald’s Man
The French Fries Had A Plan
The French Fries Had A Plan
The Salad Bar And The Ketchup Made A Band
Cus The French Fries Had A Plan
The French Fries Had A Plan
McDonald’s Man“ – The McDonald’s Man by Ye

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori