Bottega Veneta nedelja: Jacob Elordi i Hailey Bieber u komadima poznatog brenda
Bottega Veneta nedelja: Jacob Elordi i Hailey Bieber u komadima poznatog brenda

Bottega Veneta nedelja: Jacob Elordi i Hailey
Bieber u komadima poznatog brenda

Bottega Veneta jedan je od najaktuelnijih brendova na svetskoj modnoj sceni, a dolaskom kreativnog direktora kao što je Matthieu Blazy samo su utvrdili luxury status koji je utaban od strane njegovih prethodnika.

Mnoge javne ličnosti neretko biraju da nose baš ovaj brend, a sada su Hailey Bieber i Jacob Elordi na bazu boje vanile dodali statement komade koji nose potpis ove visokoprofilisane modne kuće, svako u svom prepoznatljivom maniru.

Bottega veneta
Jacob Elordi

Jacob Elordi @ GQ party

Chateau Marmont bio je ove nedelje a place to be, kako se tamo održala GQ Man of the year zabava/dodela nagrada. Jedan od dobitnika ove titule je australijski glumac Jacob Elordi, koji je pored dobre glume poznat i po veoma pronicljivim, retro inspired modnim kombinacijama. Kako trenutno promoviše film Priscilla, glumac i u privatnom životu vajbuje na estetiku sedamdesetih, kada su u fokusu bila regular fit odela i košulje koje imaju kragnu u špic.

Bottega Veneta košulja u nijansi vanile i prugasto odelo sa naglašenim ramenima teleportovali su nas pravo u sedamdesete, a glumac je još jednom potvrdio status modne ikone, a činjenica je da su on i Bottega zapravo perfect match. 

Hailey Bieber in boots we die for

Hailey godinama u nazad neguje veoma prepoznatljiv streetstyle, kojim je pozicionirala sebe na raznorazne best dressed liste. Kako je sazrevala tako se i njena estetika menjala, pa se desila (logična) tranzicija iz baggy pantalone i dunk patika pravo u Saint Laurent šik izdanja.

Kako je jedna od najpraćenijih ličnosti na planeti njeni stilisti lako mogu da odrade takozvani pull-out najnovijih kolekcija pre zvaničnog izlaska i pripreme joj autfite do kojih (još uvek) niko ne može da dopre. Tako je ona ove jeseni ponela kampanjski Bottega look iz kolekcije Sping ‘24, i sada svi želimo da ukombinujemo oversize džemper boje vanile na efektne čizme preko kolena. Talk about the influence. 

Bottega veneta
@haileybieber

Foto: Profimedia; Instagram / @haileybieber /@mariathornfeldt / @gq

Učitati još
Zatvori