Birkenstock papuče u stylish kombinacijama su tu
Birkenstock papuče u stylish kombinacijama su tu

Birkenstock papuče u stylish
kombinacijama su tu

Postoje modni komadi koji su bezvremenski i koje uvek nosimo, ali ima komada koji su doživeli novi procvat i drugačije stilske konotacije. Moda se menja, a poslednje vreme naglasak je na nosivim komadima. Nekada je couture bio glavni modni ‘modus operandi’, dok je danas streetwear pri vrhu lestvice. Novi modni talas je upravo zbog toga uneo određene promene, a postoje brendovi koji su to vrhunski iskoristili, a jedan od njih je zasigurno Birkenstock.

Brend koji je apsolutni hit svetske streetstyle scene

Papuče, koje su nekada bile isključivo rekreativne su postale IT komad. Nemačka firma odradila je brojne kolaboracije s najjačim modnim kućama, a jedan od njih je i apsolutni kralj i sinonim elegantnih cipela Manolo Blahnik. Nekada su takve vrste kolaboracija bile nezamislive, no sve nam to govori kako je potrebno osluškivati potrebe novih generacija. Stoga, Birkenstock papuče, ali i klompe više nisu sinonim udobne obuće nego i trendi komad koji je poželjno imati. Papuče možemo nositi celo leto, a koju boju odabrati zavisi o vašem ostatku garderobe. Birkenstock uglavnom koristi neutralne i nešto zagasitije nijanse koje se jako lepo uklapaju u minimalistički stil.

Osim toga izbacili su i gumenu seriju koje dolaze u vibrantima tonovima s kojima možete imati nešto razigranije letne outfite. Predlažemo ih kombinovati na sve jer ne možete pogrešiti. Uklopiće se s dugim lanenim haljinama ili lepršavim tačkastim haljinama. Osim toga, izbacili su i popularnu liniju klompi koje možete nositi i na jesen uz duge pantalone i oversized blejzere. Proizvod, koji je udoban s anatomskim oblikom za stopala je ujedno i stylish pa ga se u tom smislu zaista isplati imati. Ako ne znate kako ga nositi i kombinovati, donosimo vam style ideje za letne, ali i jesenske kombinacije popularnih papuča. Najlepše modele ovih cipela možete potražiti na njihovim službenim stranicama, ali i na web shopu Zalando.

Učitati još
Zatvori