Bela haljina iz Zare koja nam je na wishlisti
Bela haljina iz Zare koja nam je na wishlisti

Bela haljina iz Zare koja nam
je na wishlisti

Leto nam se bliži iako smo vremenskom prognozom već debelo zagazili u njega. Radujemo se svim nadolazećim eventima, izlascima i događajima koji će se odvijati. Vratio nam se društveni život i prepuno je događanja na kojima želimo biti doterani. U tom smislu moramo obnoviti letnju garderobu. Ove sezone modni naglasak je na živopisnim bojama i razigranim kombinacijama što je odlično, ali reč je o komadima koje ne možemo često kombinovati. Upravo zbog toga volimo bele kombinacije u kojima smo uvek doterani, a posebno bismo izdvojili belu midi haljinu iz Zare.

Midi haljina sa dozom glamura

Reč je o midi haljini koja u gornjem delu izgleda kao korset, a u donjem ima oblik slip haljine s prorezom. Ova elegantna midi haljina je deo nove Zarine kolekcije i već je većini predmet žudnje. Svako malo izađe neki jednostavan, a istovremeno glamurozan komad koji nam privuče pažnju. Sada izdvajamo ovu prekrasnu belu haljinu koja će vas osvojiti.

Korset kao must have detalj

Korseti su ove sezone poseban hit.  Što nas ne čudi s obzirom na povratak estetike devedesetih i odeće za koju smo mislili kako se više nikada neće nositi. High street brendovi prepuni su ponude korseta u raznim bojama i uzorcima. Stoga je to jedan razlog više za imati ovu haljinu jer je sinergija korseta i haljine u jednome. Reč je o komadu u kojem ćete biti doterani i koji je sam po sebi dovoljno glamurozan. Midi haljinu predlažemo kombinovati na sandale ili papuče u boji, kako bi vaša kombinacija dobila dozu razigranosti. Ipak, ako ste verni minimalizmu, crne sandale na petu biće savršen match ovoj kombinaciji. Završni detalj je mini torbica koja je idealan izbor za svečane prilike ili letnje izlaske u kojima želite zablistati na pravi način.

Zara
Zara
Zara

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori