Bajkovite Mach & Mach cipele za savršen letnji izlazak u grad
Bajkovite Mach & Mach cipele za savršen letnji izlazak u grad

Bajkovite Mach & Mach cipele za
savršen letnji izlazak u grad

Sreda je možda mali petak, ali petak veče će uvek biti, pa… petak veče! Kraj naporne radne nedelje rezervisano je za nezaboravan izlazak, koktele, muziku i neizostavno dobar autfit. Vrele letnje noći i lagane glam haljine treba uklopiti sa atraktivnim visokim petama, a mi smo pronašli idealne cipelice za vas. Svetlucave IT potpetice, nalik Pepeljuginim, ipak možete da nosite i posle ponoći – Mach & Mach cipele jedne su od najpoželjnijih komada svake fashion devojke.

moda operandi
moda operandi
moda operandi
moda operandi

Mach & Mach cipele

Bajkovita ženska obuća Mach & Mach preplavila je Instagram i svaka devojka koja sebe smatra modnim znalcem morala je da ih ima. Brend su osnovale sestre Nina i Gvantsa Macharashvili još 2012. godine. Na viralnoj popularnosti dobijaju tek u vreme pandemije kada su debitovale na pariškoj nedelji mode. Ove potpetice nazivaju osvetničim cipelama pandemije. Prve talase na društvenim mrežama izazvale su kristalne cipele na štiklu ukrašene dovstrukom mašnom i dvostrukim kaišem oko članka. Njihov prepoznatljiv dizajn i mašnica na prednjem delu neodoljivo privlači pažnju.

moda operandi

Kada nešto postane trend, vrlo često ima tendenciju da se pojavi i u kolekcijama ostalih modnih brendova. Tako smo odjednom mašnice na prednjem delu cipele uočavali gotovo na svakom koraku. U novoj resort ss23 kolekciji primećujemo upravo odsustvo prepoznatljive Match & Match mašnice na svetlucavim glam sandalama na štiklu.

saks
saks
saks
saks
Učitati još
Zatvori