Asics patike postaju traženije od New Balance 550 modela
Asics patike postaju traženije od New Balance 550 modela

Asics patike postaju traženije od
New Balance 550 modela

Poslednjih nekoliko godina svedočimo velikom usponu sneaker kulture i svemu što ista predstavlja. Postoje liste čekanja za neke modele patika, što do pre par godina nije bio slučaj. Moda je doživela razne promene, a jedna od najvećih je akcenatovanje new luxury pokreta koji neguje casual komade i detalje koji se mogu nositi svaki dan.

U tom smislu možemo primetiti razne saradnje vrhunski dizajnera sa sportskim kućama i limitirane linije koje su potpuno zaludele modni svet. Nekad je bilo nezamislivo da Manolo Blahnik napravi saradnju sa brendom poput Birkenstocka, ali s obzirom na novi modni talas, takve saradnje se događaju na godišnjoj bazi. Posebno bismo istakli japanski brend Asics koji je multinacionalna kompanija za proizvodnju sportske obuće i odeće.

Uspon japanskog brenda Asics

Od samog početka, Asics je izgrađen na filozofiji ‘Sound mind, sound body’. Njihov osnivač Kihachiro Onitsuka verovao je kako je fizička aktivnost bitan deo svakodnevnog života. Pokrenuo je Asics kako bi proizvodio sportsku odeću i obuću koja će odgovarati svakom sportisti, i potstaćo ljude na kretanje i aktivan stil života. Košarkaške patike bile su prvi proizvod ovog brenda i to je bio pun pogodak, jer je u to vreme bilo veoma teško napraviti sam prototip.

Kasnije su uvodili razne tehnike u proizvodnju kako bi trkačima i sportistima patike bile što udobnije. Posebne tehnike koje trkačima pomažu kod doskoka i dizajn koji odgovara sportskim aktivnostima samo su neke od dobrih stvari kojima se ovaj brend može pohvaliti.

 

Novi modeli Asics patika

Novi modeli Asics patika više nisu samo rekreativni komad već model koji se može nositi na sve. Sportski dizajn i upečatljive kombinacije boja s prepoznatljivim logotipom su zaštiti znak ovog brenda. Njihove najpopularnije modele možete pronaći na danskom web shopu Naked.

Predlažemo da ih kombinujete na farmerke, bele košulje kao i oversized kapute. Možete ih nositi i na haljine, a lepo legnu i na oversized ženska odijela. U nastavku izdvajamo najlepše modele s danskog web shopa Naked.

asics

Foto: Instagram (@haxguffin, @isismarianiedecken, @kristywho), IMAX, Naked

Učitati još
Zatvori