7 savršenih: Mini haljina
7 savršenih: Mini haljina

7 savršenih: Mini haljina

Šta napisati o esecijalnom komadu kao što je mini haljina? Najidealnija GO TO summer varijanta za koju nam ne treba čitava večnost da je stilizujemo + uspešno se uklapa uz sve stilske pravce. Mini haljina je konstanta koja prolazi kroz razne trendove, a ove sezone se balon verzija vodi kao najpoželjnija.

Tu su i providne verzije sa delovima od tila, podesivim vezivanjima i mini šlicevima i sve one čekaju posebnu priliku da budu nošene. Mi smo mini haljine podelili u dva tima – edgy i cute. Za koji tim vi igrate?

Edgy mini

Edgy može komunicirati više stvari ali u suštini znači – basic mini haljina ali naglašen badass stajling. Najobičnije haljine možete nositi na ubilačke cipele, oversize vintidž bajkerke ili vam, na kraju dana, šminka i frizura mogu doprineti da izađete iz komfor zone i plain izgleda.

Brazilska infuenserka Livia je pokazala kako da naizgled clean look uz određen stav može izgledati edgy, dok je muzička senzacija Rosalia elegantnu mini crnu haljinu sa perjanim detaljima razbila modernim naočarima i vrlo specifičnim izborom odeće, te postigla totalno drugo vajb.

Mini haljina
@livia

Cute mini

Evo i drugog načina kako da ove sezone nosite mini haljine – cute & girly but make it sexy, too. Mini haljine u pastelnim tonovima, neutralna obuća koja ne okreće stajling u drugom smeru i – clean girl beauty.

Lena Perminova, Elsa Hosk i Tamara Kalinić savršeno razumeju sintagmu modna komercijala i već godinama važe za našu omiljenu adresu kada je stilska inspiracija u pitanju, a neretko izražavaju svoju girly stranu kada su autfiti u pitanju. Slatka haljina i legs for days su moćan duo kao stvoren za sezonu koja dolazi.

Mini haljina
@hoskelsa

7 savršenih: Mini haljina

Zara
Učitati još
Zatvori