Spice up your Valentine’s Day: Brushalteri domaćih brendova
Spice up your Valentine’s Day: Brushalteri domaćih brendova

Spice up your Valentine’s Day:
Brushalteri domaćih brendova

Sada kada smo ustanovili da je peeking bra – vidljivi brushalteri – ponovo dozvoljen među modnim sudovima koji donose odluke o najnovijim trendovima, vreme je da krenemo u potragu za savršenim modelom. Kada će ga već ceo svet videti – a ne samo odabrana nekolicina – onda je potrebno da posvetimo posebnu pažnju odabiru tako da sa ponosom možemo prošetati svoj donji veš. A ima li boljeg izbora u tom slučaju od modela domaćih brendova?

Spice up your Valentine’s Day

U ovom slučaju, brushalteri koje smo birali želeli smo da budu posebni, te da predstavljaju ujedno komade koji će biti udobni za nošenje – jer to je ipak prioritet kada u nečemu provodite veći deo dana – ali da istovremeno predstavljaju jedinstven dizajn koji ne bismo našli na drugim mestima. Osim materijala, jedinstveni kolorit i odabir materijala još neki su od kriterijuma koje smo sledili. Otuda su se među 7 savršenih našli i čipkani brushalteri, ali i oni plateni, te oni od uvek nam dragog – mekog somota. Kako nam ide leto, te sve topliji dani i manje prilika za slojevito oblačenje, ne bi nas iznenadilo ni da peeking bra uskoro preraste u nešto poput bra only trenda.

Underwear as outerwear je već dobrano ustaljen u modnim krugovima, tako da se ovo čini izvešnošću pre nego nestabilnom prognozom. Dakle – investirajte u svoje modele čim pre jer, domaće brendove zato i volimo – komada je malo.

7 savršenih: Brushalteri domaćih brendova

Happy Bday Jack

Beba Lingerie

Učitati još
Zatvori