Pronašli smo najbolje komade sa istaknutim detaljima u vidu 3D cveća
Pronašli smo najbolje komade sa istaknutim detaljima u vidu 3D cveća

Pronašli smo najbolje komade sa
istaknutim detaljima u vidu 3D cveća

Cvetni print u proleće možda nije groundbreaking, ali 3D cveće i njegov grandiozni povratak svakako jeste. Pre samo nekoliko meseci iskazali smo sumnju da ćemo ove godine ponovo nositi komade sa istaknutim cvetnim detaljima koje smo uočili u spring/summer 23 kolekcijama vodećih modnih kuća kao što su Loewe, Magda Butrym i Bottega Veneta. I gle čuda, naše sumnje su potvrđene. Đavo je možda nosio Pradu, ali mi nosimo Pradu sa 3D cvećem i to kultnu 3D Flowers Lure Knitted haljinu. U zelenoj boji.

I can buy myself… 3D flowers

Tako i bi. Čak su i high street brendovi nedavno su dobili svoje verzije odeće (i obuće) sa naglašenim 3D cvetnim detaljima.

Cvetni printovi neretko bivaju svrstani u kategoriju neinspirativnih ili pak prevaziđenih – osim kada to učini Belenciaga. Dok sa druge strane 3D cveće predstavlja pravo modno osveženje i status utemeljuje više na sopstvenoj vizuelnoj manifestacijj, nego na aminu koji luksuzni brendovi daju određenim stilskim fenomenima kroz svoje sezonske kolekcije.

Journal finds: 3D cveće kao omiljeni detalj ove spring/summer sezeone

Trodimenzionalne cvetove uočili smo na raznovrsnim komadima – od haljina, suknji, do sandala na štiklu i minđuša. Stoga, zavirili smo u asortimane high street brendova i izdvojili najbolje komade sa detaljima u vidu 3D cveća.

Foto: Instagram, Zara, Mango

Učitati još
Zatvori