Tražite idealnu venčanicu, mi imamo rešenje za vas. Magična Nina Rajak Bridal kolekcija je tu!
Tražite idealnu venčanicu, mi imamo rešenje za vas. Magična Nina Rajak Bridal kolekcija je tu!

Tražite idealnu venčanicu, mi imamo rešenje za vas. Magična Nina Rajak Bridal kolekcija je tu!

Ukoliko ste u potrazi za haljinom za THE DAY, mi imamo rešenje za vas! Donosimo vam idiličnu novu kolekciju i kampanju poznate lokalne dizajnerke i brenda Nina Rajak Bridal koja je snimljena u predivnoj vinariji Petra u Vojvodini.

Popričali smo sa Ninom o novim modelima venčanica, ali i o praktičnim modnim savetima koji su neprocenjivi ukoliko ste u potrazi za savršenim krojem za vaš veliki dan.

Nova kampanja kao modna inspiracija

Journal.01: Reci nam nešto o novoj kampanji koju si slikala sa lokalnom fotografkinjom Lolizam?

Već dugi niz godina sarađujem sa fotografkinjom Lolizam , i naše estetike i energije se potpuno uklapaju. Ona uvek savršeno iskaže (neo)romatizam mojih dizajnerski venčanica. Ovog puta smo slikali na čarobnoj lokaciji koja nije još toliko otkrivena, Petra vinarija. Pošto su na slikama kampanje u fokusu novi modeli na manekenki Aleksandri, bez mladoženje kao što je na fotografijama sa realnog venčanja. Tako da slobodno mogu reći, da je ova lokacija bila idealan romantičan partener za ovo snimanje.

Journal.02: Kakve nove modele nam donosiš u ovoj kolekciji?

Pod mantrom „This is not a happy ending, this is a happy new beginning. We need a new light, a new perspective, a new vision. To last forever“ , ove sezone je akcenat na činjenici da je svaka žena posebna priča za sebe. Svaka je jedinstvena. svaka je unikatna. Svaka ima svoju vizuju tog savršenog početka. Svaka sebe zamišlja u svom jedinstvenom modelu koji više nije pod uticajem aktuelnog modnog trenda, zato što svaka žena je jedinstvena – pogotovo na ovaj dan. Upravo zato nova kolekcija nema nit istog materijala, kroja, siluete i teme. Kolekcija donosi od glamura do minimalzma, od slojevitih belih haljina do mini jednostavnih modela. Ovo je vreme kada mlada prati svoj san, a ja sam tu da joj ga ostavrim svojim različitim modelima koji su tu da još više ulepšaju unikatan pristup prema ženskim potrebama i željama.

 

Modni saveti za pravi model haljine

Journal.03: Koji je tvoj koncept savršene THE haljine?

Koncept savršene haljine je da svako treba da sluša sebe, u čemu će se osećati posebno za THE dan. Da prati svoj prvi osećaj kada isprobava različite haljine, taj osećaj je uvek ispravan iz mog iskustva koji vidim kod mladi.

Journal.04: Ti si se udala u dugačkoj suknji A forme od perja. Da li su po tebi aktuelniji ovi ekscentrični modeli ili jednostavne bele haljine za sezonu pred nama?

Nova sezona nam je upravo donela princip da sezone više ne postoje. Ne postoji više vladajući trendovi kao što je minimal jednostani krojevi, čipkane boho haljine ili mini bele haljine sa aplikacijama napred. Tako da ukoliko je ekscentričnost ono što želite ovog dana ili sve po malo, kao što sam ja htela, pa imala tri modela haljina – samo ispratite svoj osećaj. Ne zaboravite, to je vaš dan i vi treba da se osećate prijatno, srećno i ispunjeno.

Kako možete isprobati modele Nina Rajak Bridal modele?

Ukoliko želite da probate neke od ovih modela, preko Instagram profila brenda Nina Rajak Bridal možete zakazati fitting.

Photography: @lolizam
Model: @kokolinica
Hair: @srdjanhairr
Makeup: @sashadimelo
Location: @vinarijapetra

 

 

Učitati još
Zatvori