The Attico: Popularne baggy pantalone godinu dana kasnije
The Attico: Popularne baggy pantalone godinu dana kasnije

The Attico: Popularne baggy
pantalone godinu dana kasnije

The Attico je jedan od brendova koji postavlja trendove. Njihove cipele nose najveće zvezde na planeti, a Rihanna i Kylie Jenner naručuju svaki model u više boja. Odeća im odaje seksi, disko vajb a brend su osnovale dve drugarice, Gilda Ambrosio i Giorgia Tordini. On postoji od 2016. godine, a danas slobodno možemo reći da je The Attico sinonim za cool.

Kada se u septembru prošle godine Irina Shayk u Njujorku pojavila u The Attico baggy pantalonama, svi su samo želeli da dodju do njih. Kul cargo pantalone postale su predmet požude svih influenserki na svetu, a medjusobno su ih razmenjivali Rihanna i Asap Rocky. Na kraju im nije odolela ni Kim Kardashian

Skoro godinu dana kasnije, one su i dalje u fokusu. Mislimo da su baš ove pantalone bile okosnica trenda u kojem je cargo model doživeo svoj comeback. Dakle, Gilda i Giorgia nam poručuju: Cargo pantalone su tu & they are here to stay!

Nažalost, ove pantalone su trenutno sold out, a foloveri na The Attico profilu konstantno mole za re-stock.  Dok se on zvanično ne desi, nudimo alternativu. Našli smo za vas par modela cargo pantalona sa džepovima, koji ne mogu u potpunosti da zamene ovaj, ali u njima ćete svakako izgledati cool. Ko zna, možda ove prvobitne uskoro budu available again.

Collina Strada military pantalone
Collina Strada
MISBHV
Paria Farzaneh
Ganni
Dsquared 2
Rokh
Blumarine
Blumarine

Foto: Instagram.com ; Farfecth.com ; MyTheresa.com

Učitati još
Zatvori