Stigao nam je prvi zvaničan Yeezy profil na Instagramu, i to sa dobrim razlogom
Stigao nam je prvi zvaničan Yeezy profil na Instagramu, i to sa dobrim razlogom

Stigao nam je prvi zvaničan Yeezy profil na
Instagramu, i to sa dobrim razlogom

Yeezy, Yeezy, Yeezy just jumped over Jumpman i ostale modne vesti jer nam je stigao prvi zvaničan Yeezy profil na Instagrmu. Na profilu je postojala samo jedna video objava u kojoj dva modela obučena od glave do pete u crni Yeezy x Gap Engineered by Balenciaga drop simuliraju kupovinu na kasi. We got the hint, Kanye.

Yeezy x Gap Engineered by Balenciaga

As we speak,  Yeezy x Gap Engineered by Balenciaga kolekcija postala je dostupna za prvu fizičku kupovinu u redizajniranoj Gap prodavnici na Times Squareu. U narednim mesecima planirano je da se kolekcija nađe u još nekoliko odabranih Gap maloprodajnih objekata. Međutim, ovo nije vest koja će drastično uticati na dešavanja u regionu, ali je svakako značajan iskorak ka redefinisanju modne industrije, luksuzne odeće i domena brze mode. Kanye West je još 2015. godine rekao da bi voleo da bude Steve Jobs Gapa, a nama se čini da je na pravom putu. Njegov my-way-or-highway način razmišljanja i poslovanja je upravo ono zbog čega je poređenje sa Steve Jobsom opravdano.

YZY
YZY
YZY
YZY

Demna x Ye

Modni autoriteti današnjice bez premca su Kanye West i Demna Gvasalia. Već smo utvrdili da su Kanye i Virgil očevi osnivači uličnog stila, koji su ovaj način oblačenja postavili na nivo visoke mode. Međutim, ono što smo možda izostavili da istaknemo u prethodnim tekstovima jeste uticaj genijalnog kreativnog direktora Balenciage čiji futuristički streetstyle dizajni preplavljuju kako društvene mreže, tako i ulice. Stoga, Yeezy x Gap Engineered by Balenciaga saradnja predstavlja mešavinu znanja i umeća dva genijalca, kao i uspostavljanje kontrole nad čitavom street kulturom.

Učitati još
Zatvori