Sophia Bush, zvezda serije One Tree Hill, udala se u venčanici sa floralnim printom
Sophia Bush, zvezda serije One Tree Hill, udala se u venčanici sa floralnim printom

Sophia Bush, zvezda serije One Tree Hill, udala se u venčanici sa floralnim printom

Sophia Bush, američka glumica i producent, udala se za svog partnera sa kojim je već 10 godina u vezi. Venčanje je izgledalo poprilično romantično, ali ono što nam je najviše privuklo pažnju jeste haljina koju je glumica odabrala. Ova kreacija dizajnerke Monique Lhuillier definitivno nije basic bela venčanica – u pitanju je haljina sa cvetnim motivima. Sam dizajn haljine je predivan  ali ono što je modni statement jeste floral print na haljini za venčanje. Samim tim postavlja se logično pitanje: da li su regularne venčanice sada zvanično passe?

Zamisao haljine i put do finalne verzije

Sophia je za magazine Vogue ispričala kako je od samog momenta kada se verila zapravo znala kako želi da izgleda njena venčanica. U daljem tekstu tvrdi da je negde videla fotografiju haljine dizajnerke Monique Lhuillier koja je uslikana na jezeru Como (gde se glumica i verila). Ta slika ostala joj je urezana i potajno je želela da uradi personalizovanu verziju haljine u koju se zaljubila na prvi pogled.. Za nju haljina ima i veliku sentimentalnu vrednost. Zapravo, ona prenosi nasledje nje i njenog muža kroz slike cveća sa lokacija gde su rodjeni i odakle potiču. Haljina ima print cveća iz Kalifornije, Oklahome i Italije, tri države koje su povezane sa poreklom nje i njenog supruga. Ona je lično zvala dizajnerku na facetime sa pitanjima da li je njena zamisao moguća, a feedback je bio potvrdan.

Ono što se nameće kao pitanje ali i kao zaključak: da li su, i kada, basic venčanice postale dosadne? Ako se udajete na proleće, leto ili ranu jesen i imate outdoor venčanje, zašto ne biste zaobišle stereotipe i odabrale baš ovakvu venčanicu? Monique je ovaj trend nazvala #botanicaldreams a mi smo potpuno očarani ovim varijacijama na temu haljina za venčanje.

Photo: Sophia Bush instagram ; Monique Lhuillier instagram ; Norman & Blake

Učitati još
Zatvori