Lica nove SKIMS kampanje su glumice iz serije The White Lotus
Lica nove SKIMS kampanje su glumice iz serije The White Lotus

Lica nove SKIMS kampanje su glumice iz
serije The White Lotus

Marketinški tim Kim Kardashian i njenog brenda SKIMS definitivno znaju šta rade. Nakon što su prethodne kampanje ugostile zvezde kao što su Megan Fox, Kate Moss i Rosalia, sada je došao red na duo koji je osvojio američko gledalaštvo. Italijanske glumice Simona Tabasco i Beatrice Grannò, ilivam Lucia i Mia u seriji The White Lotus, lica su nove kolekcije povodom Dana zaljubljenih.

Očekivano, komadi koje će biti lansirani kao deo THE VALENTINE’S SHOP dominantno su u bojama roze i crvene. Čipkani veš i spavaćice produžetak su aktuelnog asortimana, i biće dostupni od 26. januara. Drugim rečima, taman na vreme da se pripreme pokloni za Dan zaljubljenih, barem onima koji slave. Kim Kardashian do sada je najviše promovisala SKIMS shapewear, koji je vremenom postao glavna zvezda ovog brenda.

Zabavna kampanja već je pokupila simpatije pratilaca na društvenim mrežama. S obzirom na popularnost druge sezone pomenute serije, ovakav odjek i ne iznenađuje. U promo videu koji je objavljen, Simona i Beatrice kao da su na kratko ponovo preuzele uloge koje su ih proslavile. Naravno, i dalje ne znamo da li će se Lucia i Mia vratiti u trećoj sezoni The White Lotus. Ipak, oslanjajući se na dosadašnje iskustvo, to je malo verovatno. Posebno možemo dovesti u sumnju tu mogućnost ako uzmemo u obzir da je najavljenda će sledeća destinacija biti Azija. Čini nam se je veća verovatnoća da Lucia i Mia ostanu na Siciliji.

Fotografije preuzete sa: @skims / skims.com

Učitati još
Zatvori