Rihanna i Asap Rocky još jednom potvrdili status modnih ikona
Rihanna i Asap Rocky još jednom potvrdili status modnih ikona

Rihanna i Asap Rocky još jednom
potvrdili status modnih ikona

Power couple on the way.

Rihanna i Asap Rocky često se pojavljuju zajedno u javnosti, i to u zaista moćnim, vešto iskordiniranim autfitima. Oboje su i pre ove veze imali status modne ikone, a sada je njihova moć zapravo udvostručena.

Iako su sveži roditelji, neretko ih možemo videti na nekim cool dešavanjima jer su na vreme shvatili – it’s all about the balance. Kad god odluče negde da krenu, bilo spontano ili planski, na sebi uglavnom imaju komade koje možemo videti u aktuelnim svetskim modnim kampanjama. Ali, na njima to uvek deluje effortless. I ne trudite se da ih iskopirate, do njih je – nije do garderobe.

@glamlelaki

Asap Rocky izneo je klasičan 90’s bad boy look, kakav bismo pre nekih 25 godina mogli da vidimo na Brad Pitt-u. Ključan komad koji zapravo nosi ceo autfit je kožni sako sa jakim reverima. Reper je, kako bi osigurao svoj status trendesetera, ispod sakoa obukao prugastu košulju iz aktuelne Bottega Veneta kolekcije (i kampanje). Uz ovaj, nazovimo basic 90’s look, Asap Rocky je upario ekscentrične naočare i ogrlicu.

Rihanna se stilski uklopila u celu priču u total black outfitu, koji istovremeno ima primese i laka i krzna (nadamo se – fejk). Iako je novembar, pevačica ne odustaje od golih nogu i vrtoglavih potpetica, čisto da nas podseti da je Fashion Killa, baš kao u pesmi koju je davno snimila sa svojim sadašnjim partnerom.

status
@glamlelaki
profimedia

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori