Really Glamourly Swimwear: Popularni brend rajfova nam donosi novu liniju kupaćih kostima  
Really Glamourly Swimwear: Popularni brend rajfova nam donosi novu liniju kupaćih kostima  

Really Glamourly Swimwear: Popularni brend rajfova nam donosi novu liniju kupaćih kostima  

Pošto su se na tržištu odavno pozicionirali po unikatnim modelima rajfova, brend Really Glamourly proširio je svoj asortiman sa kupaćim kostimima. Leto još uvek traje, tako da ukoliko još uvek niste pronašli svoj idealni model, mi vam predlažemo brend Really Glamourly Swimwear. Popričali smo sa vlasnicom brenda Natašom Blair o novim modelima, i gde ih možemo pronaći.

Journal.01: Osnovala si brend koji je prepoznatljiv po efektnim rajfovima. Kako si rešila da proširiš liniju sa kupaćim kostimima?

Brend je nastao pre 3 godine i naš prvi proizvod su bili ručno rađeni rajfovi. Inspiracija za brend nije bila samo moda, već i stil života mladih i jakih žene koje žele da imaju aksesoar koji je drugačiji i služi kao ukras. Kako je vreme prolazilo, želeli smo da nas sledeći proizvod bude takođe letnji, sa puno boja i da može da bude još jedan lep dodatak uz nošenje rajfova.

Journal.02: Gde ih možemo pronaći?

Mogu se pronaći na našem sajtu www.reallyglamourly.com, kao i na našoj Instagram stranici @reallyglamourly. Radimo punom parom da u skorijoj budućnosti budu takođe dostupni u nekom concept store-u.

Journal.03: Da li je istina da tu je za kore kupaçi najbitniji komad?

Da! I još razni detalji, kao što su naši rajfovi! Šalu na stranu, za more treba uvek imati raznih modela i boja kupaćih kostima. Ja lično uvek ponesem različite, jer volim da sam ceo dan na plaži.

Journal.04: Da li nam donosiš uskoro još neke nove modele?

Za sada sigurno planiramo da uvedemo još nekoliko modela kupaćih kostima. Ovog leta smo imali samo u jarkom bojama, tako da novi modeli će biti izrađeni u malo klasičnijim, kao što su crna, krem i bela. Već su u izradi, i cilj je da budu spremni za sezonu putovanja na egzotične destinacije, na koja se ide zimi. Jedva čekamo da ih pokažemo!
Foto: Really Glamourly Swimwear
Učitati još
Zatvori