Puma x Vogue je nova modna saradnja o kojoj svi pričaju
Puma x Vogue je nova modna saradnja o kojoj svi pričaju

Puma x Vogue je nova modna saradnja
o kojoj svi pričaju

Brend Puma polako ali sigurno radi na svom ponovnom pozicioniranju na tržištu sportske opreme. Nakon angažovanja Kylie Jenner i Dua Lipe, sada je na red došla saradnja sa kultnim modnim magazinom Vogue. Ova kolekcija sastoji se iz 27 komada, u koje ubrajamo aparel, obuću kao i aksesoar.

Puma Vogue
puma x vogue
Puma Vogue
puma x vogue

U zvaničnom saopštenju piše da je Vogue presrećan zbog saradnje sa brendom Puma u ključnom momentu kada sportski brendovi dosta doprinose modnom svetu. Takodje, ova kolekcija u kojoj dominiraju crvena, crna i bela boja je prva Puma x Vogue kolekcija, od planirane dve.

Osim sporstkih odevnih komada, kolekcija ima jako zanimljiv aksesoar, a u fokusu su kačketi u crnoj i beloj boji sa Vogue natpisom i Puma logom. Sportski brendovi dugo imaju uspešno razradjenu saradnju sa modnim svetom, tako da nam ova kolaboracija nije nikakvo iznenadjenje.

Kačketi iz ove kolekcije napravljeni su od 100% recikliranog poliestera, na čemu je insistirao jedan od najstarijih fashion influensera – Vogue. Time su zadovoljeni minimalni standardi reciklaže koju danas uvodi sve više modnih brendova. Ovo ne treba da nas čudi niti impresionira, jer će ovo u budućnosti biti standardizovan sistem po kojem će se raditi proizvodnja na globalnom nivou.

Donosimo vam promo fotografije kampanje, a za više informacija o samoj kolekciji možete otići direktno na Vogue sajt.

puma x vogue
puma x vogue
Puma x Vogue
Puma x Vogue
Puma x Vogue
Puma x Vogue

Foto: @instagram; Puma x Vogue

Učitati još
Zatvori