Pronašli smo u Zari savršene faux leather moto-sport jakne
Pronašli smo u Zari savršene faux leather moto-sport jakne

Pronašli smo u Zari savršene faux
leather moto-sport jakne

Ubacite u sport mode jer vam donosimo poslednji trend inspirisan trkačkim disciplinama u auto-moto sferi. Bajkerske crne kožne jakne smo odavno isfurali, stoga je vreme da začinimo naše garderobere i vizuelno manifestujemo ideologiju najbržih sportova na svetu. “Kožne“ moto-sport jakne poslednji su trend koji je preplavio tržište i našao se na meti kultnih modnih brendova. Danas smo vam servirali priču o Supreme x Yohji Yamamoto kolekciji inspirisanom japanskom video igricom Tekken, a mi bismo bez premca rekreirali leather on leather kombinaciju glavne zvezde kampanje rep izvožača A$AP Nast.

Trend moto-sport jakni pojavio se i na društvenim mrežama. Ultimativne kul devojke simbiozom y2k estetike i rastućeg trenda trkačkih jakni pokazale su nam na koje sve načine je moguće integrisati nadolazeći talas.

Moto-sport jakna od veštačke kože dolazi u raznim veličinama i modelim. Od crop, oversized, jednobojnih ili, ako ste imali sreće u triftovanju, do onih sa autentičnim motivima. Bilo kako bilo, beskonačne su mogućnosti kombinovanja u skladu sa vašim senzibilitetom i vizuelnim stilom.

Zavirili smo u obližnje Zara radnje i pronašli smo nekoliko faux leather moto-sport jakni. U nastavku pogledajte koje modele smo izdvojili.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Takođe, nismo mogli da odolimo ni još jednom brendu iz porodice Inditex. Prošetali smo do Bershke i uočili još nekoliko modela “kožnih“ trkačkih jakni.

bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
bershka
Učitati još
Zatvori