Pronašli smo trendy cargo suknje u H&M radnjama, evo šta smo izdvojili
Pronašli smo trendy cargo suknje u H&M radnjama, evo šta smo izdvojili

Pronašli smo trendy cargo suknje u H&M
radnjama, evo šta smo izdvojili

Cargo pantalone smo iznosili ove sezone, a da li ste čuli za cargo suknje? I ne, nije kasno za suknje. Ljudi-moda znaju da se mini suknje najbolje kombinuju uz duboke čizme, a maksi uz dobre patike. Cargo suknje su jedan od poslednjih trendova, a mi ih odobravamo. Mini, maksi, bele, crne – nije nam bitno.

Možda ste očekivali uvodnu rečenicu u jesen stiže Dunjo moja fazonu, ali godišnja doba se menjaju i vreme je da ne pravimo nikaku dramu oko toga. Dan je kraći i zlatno lišće šušti pod nogama dok lagano koračamo kišnim ulicama, a nama se eto još uvek nose suknje jer zašto bismo omiljeni komad odeće svrstavali u jednu jedinstvenu vremensku prognozu. Drveće možda jeste skinulo svoje zelene haljine, ali mi naše nismo.

Različitih krojeva i širokog spektra kolorita, cargo suknje nose devojke drugačijih senzibiliteta i vizuelnih identiteta. Kada kažemo za neki komad odeće da je u trendu, ne mislimo samo da na društvenim mrežama. Prema tome, jasno je da smo cargo suknje viđali i na istaknutim modnim pistama poput GCDS revije na Milano Fashion Week-u.

Prošetali smo gradom i zavirili u H&M radnju u kojoj smo pronašli nekoliko modela cargo suknji. U nastavku teksta pogledajte šta smo izdvojili za vas. Uživajte i zamaptite – uvek je vreme da se nose suknje.

Foto. Instagram, H&M

Učitati još
Zatvori