Pronašli smo u Beogradu prestižne LOEWE papuče koje svetske influenserke obožavaju

Pronašli smo u Beogradu prestižne LOEWE papuče koje svetske influenserke obožavaju

Svi smo i dalje opčinjeni aktuelnom LOEWE SS22 Ready-to-Wear kolekcijom koju nam je doneo genijalni Jonathan Anderson. Anderson je kreativni direktor ove modne kuće koja je osnovana 1846. godine u Španiji. Kako Jonathan napominje, želeo je da postigne psihodelični i nadrealni momenat – i to je uspeo! Papuče sa štiklom koja je zapravo obrnuta veštačka ruža, lak za nokte ili rođendanska svećica odmah je postala fashion IT komad. Američki vizuelni umetnik Man Ray, koji je uzdigao i transformisao svakodnevne pronađene predmete – metronom koji otkucava, peglu, svitak violine – u seriju „gotovih“ skulptura tokom 1920-ih, bio je inspiracija za ovaj Loewe model cipela.

POZNATE IT DEVOJKE OBOŽAVAJU OVAJ PRESTIŽNI REVIJSKI MODEL LOEWE PAPUČA

Vrlo brzo apstraktne revijske cipele, a veoma autentične, elegantne i prestižne, postale su vizuelni manifest koji je reflektovao ko su zapravo prave modne pionirke. Na ulicama Pariza poznate influenserke ih nose cele sezone, a ove godine ovaj luksuzni LOEWE revijski model cipela ima da se kupi i kod nas. 

GDE MOŽETE PRONAĆI LOEWE PAPUČE U BEOGRADU?

Komade prestižne modne kuće Loewe možete pronaći u MIAMAYA u SC Galerija. Ovo je jedna od naših omiljenih fashion radnji u Beogradu koju uvek rado posećujemo! Pored brutalnog asortimana i modnih dragulja koje ovde uvek pronađemo, obožavamo njen impresivni enterijer. A danas vam donosimo insjdersku modnu informaciju da su LOEWE papuče na sniženju, i to baš u MiaMaya radnji u SC Galeriji koju ovoliko hvalimo.

 

Posetite obavezno MiaMaya radnju gde je počelo sniženje na kolekcije proleće/leto 2022!

I ne zaboravite – ovo je idealan trenutak za shopping investiciju jednog, a vrednog modnog komada!

Foto: ImaxTree

Učitati još
Zatvori