Pronašli smo brend skulpturarnih tašni ALEKSANDRA koji donosi dašak svetskog dizajna na lokalnu scenu
Pronašli smo brend skulpturarnih tašni ALEKSANDRA koji donosi dašak svetskog dizajna na lokalnu scenu

Pronašli smo brend skulpturarnih tašni ALEKSANDRA koji donosi dašak svetskog dizajna na lokalnu scenu

Uvek je inspirativan osećaj otkriti lokalni brend koji svojim dizajnom i kvalitetom opravdava svetske modne standarde. Jedan od njih na lokalnom tržištu je svakako Aleksandra čije skulpturarne tašne posmatramo, želimo i jedva čekamo da posedujemo.
Možda je “ a fashion love affair“ u najavi, ali smo sigurni u nju do kraja! Skulpturarne tašne već nekoliko godina flertuju sa svetskom modnom scenom, a mi smo pronašli lokalni kvalitetan brend torbi koji donosi globalne trendove formi i silueta na domaću mapu shopping-a u Beogradu.

Journal.01: Reci nam nešto više o konceptu brenda torbi pod tvojim ličnim imenom Aleksandra?

Brend Aleksandra je nastao s idejom da objedini svedenu, ali autentičanu estetiku i visok kvalitet. Svaka naša kolekcija je rezultat balansa između kretivnosti i najfinijeg zanatskog umeća, a ima za cilj da ponudi nešto novo i sveže što svakome može poslužiti da iskaže svoj lični stil.

Journal.02: Koja je inspiracija formi i silueta koje su poput skulpture?

Inspiraciju za dizajn pronalazim svuda, ali najviše u arhitekturi i modernoj umetnosti. Kroz kolekcije se trudim da nađem nove siluete kombinujući jednostavne oblike na neobične i neočekivane načine. Rezultat cele te igre su skulpturalne tašne koje, iako svedene, deluju razigrano i nesvakidašnje.

Journal.03: Reci nam nešto više o samoj proizvodnji kožnih Aleksandra tašni?

Tašne su proizvedene u Italiji u porodičnoj fabrici gde se znanje i zanatske veštine prenose i usavršavaju generacijama. Visok kvalitet, dugovečnost proizvoda i održiva proizvodnja su vrednosti iza kojih brend stoji od prve kolekcije. Obraćamo pažnju na svaki detalj i pažljivo biramo materijale. Koristimo isključivo italijansku kožu vrhunskog kvaliteta koja je nusproizvod prehrambene industrije i čija obrada zadovoljava sve standarde očuvanja životne sredine.

Journal.04: Gde ih možemo pronaći tvoje modele da kupimo, i koji su ti budući projekti u planu

Na našem online shopu (www.aleksandra.rs/shop) se uvek mogu videte i kupiti modeli iz aktuelne kolekcije. Porudžbine dostavljamo širom sveta. Domaći kupci nas mogu naći i u concept storu Jevremova 25, a naše tašne su dostupne i u desetak prodavnica širom sveta, među kojima su i luksuzne robne kuće Rubaiyat i Galeries Lafayette Dubai. 

Što se planova tiče, već mesecima se pripremamo da na jesen zakoračimo u novo poglavlje i nove kreativne horizonte. Brend se razvio i sazreo u toku nekoliko prethodnih sezona i smatramo da je pravo vreme da to ispratimo na svim poljima.
Art direkcija – Miroslava Đorđević
Fotografija – Aleksandra Martinović
Styling – Senka Kljakić
Model – Stevanija Zečević
Učitati još
Zatvori