Predstavljamo vam 7 savršenih torbi za plažu koje svi priželjkuju da imaju
Predstavljamo vam 7 savršenih torbi za plažu koje svi priželjkuju da imaju

Predstavljamo vam 7 savršenih torbi za plažu
koje svi priželjkuju da imaju

Torbe za plažu statusni su simbol svakog letnjeg stajlinga jer svoje gradske autfite selimo na primorje ili obližnje bazene. Pored toga što moraju biti dovoljno velike da u njih stavimo svoj mini raj u vidu plažnog asortimana, one istovremeno moraju da nam se slažu uz kupaće koje nosimo. Uz sve to, ako ugrabimo neki trendy piece sezone za svoj plažni aksesoar imaćemo status trendseterke na plaži. Da su klasične slamnate torbe malo passe (ali i dalje nosive i vrlo praktične) saznajte u tekstu koji sledi gde vam predstavljamo 7 savršenih torbi za plažu po našem izboru:

#1 PRADA

Najtraženiji mrežasti ceger sezone dolazi nam u puno varijacija na oblik i boju ali jedno je siguno – svaka trendseterka ga je već ugrabila. Dobra stvar je što ovo nije klasična beach torba pa je možete nositi po gradu kada idete u lokalnu nabavku voća ili na kafu sa drugaricama. Iako je baš aktuelan ove sezone složićete se da odaje efekat timeless komada.

#2 REINA OLGA

Poznato je da je frotirski materijal vrlo aktuelan ovog leta nakon što je nedavno zvanično doživeo svoj comeback. Ovaj komad u koralno crvenoj boji lak je za održavanje jer ako vam se prospe krema za sunčanje po njemu možete ga lako oprati u mašini na 30 stepeni + izgleda fantastično!

#3 SAINT LAURENT

Ne možemo da izostavimo model pletene torbe koja će zauvek biti prva asocijacija za plažu pa u tom slučaju biramo trendi Saint Laurent opciju. Ono što je univerzalno za ovakav tip torbe jeste da može da traje više sezona i dobra je investicija. Takodje,  nećete imati problematiku uklapanja uz ostatak autfita jer se definitvno slaže uz baš sve.

#4 Natasha Zinko

Torba za plažu but make a twist: ovaj ranac koji je kreirala dizajnerka Natasha Zinko sjajan je komad koji možete nastaviti da nosite i po gradu. Njegov adut jeste čvrstina pa postoji mini garancija da vam se stvari neće tumbati i medjusobno mešati. Dodatni plus: ova torba ima odvojene pregrade pa će vam neke bitne stvari tehnički biti lakše dostupne.

#5 ZARA

Ova naizgled hippie torba izgleda kao da je pravljena za Coachella festival a zbog svog oblika vrlo je praktična za nošenje. Savršeno će se uklapati u bež, braon i bronzane tonove garderobe u slučaju da ste ljubitelj te kolor palete. Sa druge strane, možete je kombinovati i uz neki slamnati šešir u XXL veličini.

#6 CASABLANCA

Ako ste fan sve popularnijeg modnog brenda Casablanca ovaj model torbe nepogrešiv je izbor za vas.  Estetski nas vodi u Palm Springs krajem šezdesetih – utočište Holivudskih zvezda kada su htele da odu na skriveni odmor i hometown suncobrana na žuto-bele pruge. Veličina je takodje optimalna pa u nju može stati sve što želite da imate u svojoj torbi za plažu.

#7 ANYA HUNDMARCH

Za sve ljubitelje klasike i minimalizma donosimo platnenu torbu u teget boji sa simboličnim natpisom beach. Vrlo kvalitetan materijal kao i postojanje rajsfešlusa koji štiti stvari od ispadanja i gubljenja (a i kradje) classic je opcija sa kojom nema greške.

photo: Farfetch.com ; zara.com

Učitati još
Zatvori