Posetili smo Shash Tropez Party, i donosimo vam unikatne održive komade za vrelo leto
Posetili smo Shash Tropez Party, i donosimo vam unikatne održive komade za vrelo leto

Posetili smo Shash Tropez Party, i donosimo vam unikatne održive komade za vrelo leto

Nedelju za nama obeležio je Shash Tropez Party na splavu Pristan i jedno LA DOLCE VITA iskustvo koje nas je prenelo na Mediteran, plažu, čarobne zalaske sunca i tople letnje noći. Magično veče ispunjeno modom, vizuelnom umetnošću, muzikom i odličnim prirodnim vinom, priredile su nam Sasha Sašić, kreativni direktor brenda SHASH i vizuelna umetnica Madlena Dašić.

Koleboracija dve umetnice traje već četri godine

Saradnja ove dve umetnice traje već pune četiri godine, a rezultat njihove sinergije ogleda se u unikatnim komadima koji se mogu naći u gotovo svakoj kolekciji brenda SHASH. S obzirom na lakoću i radost koju im pričinjava svaki njihov zajednički rad, Sasha i Madlena su nam ovog puta pokazale kroz kolekciju Shash Tropez kako da slavimo život i uživamo u malim, slatkim trenucima.

Inspirisana francuskom rivijerom, morem, suncem i dugim letnjim šetnjama, kolekcija Shash Tropez slavi radost življenja i našu prisutnost u sadašnjem trenutku. Napravljena od 100% prirodnih i biorazgradivih materijala, oversize kosulja na pruge, mini haljina, basic majica, šorc i jednodelni kupaći sa dva lica su jedini komadi koji će vam ovog leta biti potrebni. Njihovo lako kombinovanje za bilo koju priliku i prilagođavanje dnevnom ili noćnom stajlingu, čine Shash Tropez savršenom mini modnom kapsulom za leto.

Kolekciju prate i razglednice iz Shash Tropez-a sa posebnom La Dolce Vita markom u čijem stvaranju su Sasha i Madlena možda i najviše uživale. Takođe, jedan od komada iz nove kolekcije koji se izdvaja Madleninim jedinstvenim dizajnom jeste DOLCE majica od organskog pamuka. Još jednom, ove dve umetnice pokazale su kako spoj mode i vizuelnog stvaralaštva može iznedriti nosivu umetnost za svaku priliku.

U tom duhu uživali smo i u prirodnom vinu Orange iz vinarije „Todorović“ koje su gosti imali prilike da probaju po prvi put, a čiju etiketu su Sasha i Madlena posebno dizajnirale za ovu priliku.

A mi kažemo– sve je odisalo odličnom energijom, a nama je još jedino ostalo da spakujemo našu Shash Tropez letnju torbu, jedinu koja će nam ovog leta biti potrebna.

Učitati još
Zatvori