Pantalone sezone koje imaju svi glavni minimal brendovi

Pantalone sezone koje imaju svi
glavni minimal brendovi

Pantalone širokih nogavica svakako su komad koji je doživeo najveću popularnost poslednjih nekoliko sezona. Proleće je vreme kada ih obožavamo jer ih nosimo i kombinujemo sa lakoćom. Idealne za ljubiteljke minimalizma, ali i sve žene koje vole da se oslone na tačno određene komade svoje garderobe svaki dan. U centar pažnje došle su kao odela, no ubrzo su influencerke shvatile njihovu brojnu mogućnost kombinovanja i zavolele ih kako na visoke potpetice tako i na patike.

Pantalone širokih nogavica u svetlim bojama

Dolaskom toplog vremena sve više i više možemo da ih vidimo napravljene od lana ili bilo kojeg laganog i providnog materijala koji zove na neopterećenost novih stylinga. Poznati minimalistički brendovi poput COS-a, The Frankie Shopa i Le Apt-a već su pre nekoliko meseci uključili ovaj traženi model u svoje ponude, i to upravo u bojama u kojima želimo da ih imamo – boji vanilie i u beloj boji.

Ako želite da postignete puni minimal efekt nosite ih na overized belu majicu kratki rukava, majicu na prugice ili belu košulju, a pre nego štp uskočite u sandale, uživajte u casual kombinacijama sa patikama. Za dnevni poslovni look sako nije na odmet i to ga ne morate da ga uskladite sa bojom pantalona. Ili jednostavno prebacite preko ramena omiljeno pletivo.

Učitati još
Zatvori