Ovog vikenda slušamo džez: Jazz in the Garden festival u Botaničkoj bašti

Ovog vikenda slušamo džez: Jazz in the
Garden festival u Botaničkoj bašti

Vodimo vas na prvi beogradski džez festival na otvorenom!

Događaj Jazz in the Garden  održava se u bajkovitom ambijentu Botaniče bašte. U subotu i nedelju će se odigrati drugo izdanje, sa čak 14 koncerata. Uz broje poznate domaće džez muzičare, atmosferu će ulepšati i proslavljeni berlinski Jazzanova bend. Koncerti će oba dana početi u 16h, a ulaz za posetioce biće otvoren od 15.30h.

Jedna od najvećih zvezda domaće džez scene, Jelena Jovović, zajedno sa Jazz Junction bendom, u kojem se nalazi i Vasil Hadžimanov, na ovogodišnjem Jazz in the Graden festivalu predstaviće kompozicije sa albuma Heartbeat. Takođe, saksofonista Max Kochetov, nastpaće zajedno sa svojim kvartetom, kao i specijalnim gostom, reperom Marčelom. Imaćete priliku da čujete još jednou dumaću hip-hop zvezdu. Skaj Vikler će izaći na veliki stejdž uz bend Manivi pevačice Ivane Vukomirović Manivi. O ostatku programa možete da se informišete na sajtu Jazz in the Garden festivala.

Da podsetimo, prvo izdanje Jazz in the Garden događaja, privuko je hiljade posetilaca i smatra se za jedno od najvećih iznenađenja na domaćoj kulturnoj sceni. Festival je preko noći osvojio kako publiku, tako i same muzičare.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori