Otkrivamo zašto sve stylish devojke nose crne starke
Otkrivamo zašto sve stylish devojke nose crne starke

Otkrivamo zašto sve stylish
devojke nose crne starke

Da, brend Converse je zapravo mnogo više od brenda. Brend Converse je lifestyle. Bunt, mladost, energija, neobuzdani duh i velike ambicije. Zrele godine, nekonvencionalnost, borba za svoja prava. Converse zaista ima sjajan brend identitet, počevši od izbora promo lica, pa do samih dizajnerskih kolaboracija.

Danas pišemo o classic Converse Chuck modelu, ali u crnoj boji. Crna starka, duboka ili plitka, uvek je predstavljala jak identitet. Nekako je sama sebi dovoljna. Šetala je kroz mnoge stilove, zadržavajući se na rock i punk muzičkoj sceni, a nama je ipak omiljena na Kendrick Lamar-u koji je nosi u spotu za duetsku pesmu sa Rihannom – LOYALTY. Upravo ta reč najbolje opisuje sopstveni odnos Converse brenda prema svom legacy-ju kroz godine.

U nastavku možete videti kako devojke od stila nose crne starke, kako ih kombinuju i implemetiraju u outfit. Mi mislimo da baš ovaj model patika na dobar način isprlja njihove naizgled smerne autfite, i da im daje taj poželjni bad girl vibe. Nešto kao Zoë Kravitz u High Fidelity serijalu. Jer, esencija crne starke je upravo to – rebel with a cause.

@Livia
@gigihadidcentral
@kaiagerberlawrence

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori