Otkrivamo kako bi Jerry Seinfeld izgledao kao hypebeast ikona
Otkrivamo kako bi Jerry Seinfeld izgledao kao hypebeast ikona

Otkrivamo kako bi Jerry Seinfeld
izgledao kao hypebeast ikona

Popularni američka serija Seinfeld, koju možete da gledate na Netflix platformi, obeležila je poslednju dekadu prošlog veka. You either love it or hate it, but you love it. Glavni lik i stand up komičar Jerry Seinfeld hvata se u koštac sa životnim problemima na dnevnom nivou, a u pomoć mu povremeno priskaču njegovi ekscentrični prijatelji.

Devedesete godine obeležile su kultne sitkom serije koje se danas uveliko repriziraju i naš su večiti comfort tv sadržaj. Iako je moda devedesetih takodje vrlo prisutna dan-danas (i vrlo aktuelna), dajemo vam priliku da vidite kako bi Jerry izgledao kao savremena hypebeast ikona. Nama se dopada.

Jerry Seinfeld x Kith
@kith
Jerry Seinfeld

Američki brend Kith trenutno je jedan od vodećih streetwear brendova na svetu, a počeo je da radi 2011. kao retail store. Zvezda njihove Fall ’22 kampanje koja je objavljena danas je glumac i stand up komičar Jerry Seinfeld.

Od momenta kada je izašla, ova kampanja share-ovana je nebrojeno puta i možemo slobodno da kažemo da je jedna od najfresh stvari trenutno na internetu, što je jako teško jer su svetski brendovi krenuli vrlo agresivno u promociju ovog septembra.

Jerry se našao pred objektivom Mark Seliger-a, a autfiti koje nosi su pravi mali omaž hypebeast eri. Na slikama ga možemo videti u popularnoj koledžici, a kroz kampanju dominiraju i floralni motivi (suprise, nije proleće). Kada je obuća u pitanju, classic Air Force 1 model i Jerry Seinfeld su po nama perfect match.

Kolekcija će biti dostupna od ovog petka u svim Kith radnjama, kao i online

Jerry Seinfeld x Kith
@kith
Jerry Seinfeld x Kith
@kith
Kith Fall 22
@kith
Kith Fall 22
@kith
Seinfeld
@kith
Seinfeld
@kith

Foto: Instagram, @Kith

Učitati još
Zatvori