Milan Vučićević poznatiji pod pseudoninom Nichim Izazvan otkriva ko je njegova najveća podrška i šta se sve podrazumeva pod tim pojmom
Milan Vučićević poznatiji pod pseudoninom Nichim Izazvan otkriva ko je njegova najveća podrška i šta se sve podrazumeva pod tim pojmom

Milan Vučićević poznatiji pod pseudoninom Nichim Izazvan otkriva ko je njegova najveća podrška i šta se sve podrazumeva pod tim pojmom

Zagovornik zdravog načina života u velikom gradu i užurbanoj svakodnevici, večiti kreativac i ambasador lepog ponašanja Milan Vučićević poznatiji pod pseudonimom Nichim Izazvan, najveću podršku pronalazi u svojoj sestri Jeleni. Milan i Jelena su istovremeno veoma slični, a umnogome različiti. Životni putevi odveli su ih na različite strane, Milana je košarka namamila u inostranstvo, a Jelenu je umetnost vezala za Beograd. Ipak, niti koje su ih spajale su upravo ljubav i podrška. Danas se oboje nalaze u Beogradu i žive svoju individualnost i kreativnost. Milan podržava Jelenine izbore, a ona podržava njegove, jer na kraju dana oboje teže istom cilju – životu punom kreacije i slobode. Nichim Izazvan podršku je opisao u samo tri reči – Ljubav pre svega.

Journal 01: Kada kažeš da ste ti i tvoja sestra podrška jedno drugome, šta to sve podrazumeva?

MV: Važno je prihvatati izbore i odluke voljenih ljudi i konstruktivno im pomagati. Nas dvoje smo prilično nezavisni od detinjstva i naučili smo da jedno drugom budemo oslonac i vetar u leđa. Ako ne razumeš, i ne podržavaš – ne treba da odmažeš.

Journal 02: Na koje načine ti pružaš podršku ljudima u svom okruženju?

MV: Pre svega slušam. To je drevna veština koja danas nažalost izumire. Zbog brzog tempa života, prestali smo da slušamo jedni druge. Trudim se da to ispravim kod sebe. Mnoge odgovore možemo naći ako samo pažljivo slušamo.

Journal 03: Šta sve podrazumevaš pod pojmom brz život i kako izgleda jedan tvoj dan?

MV: Život u velikom gradu zahteva da si uvek u pokretu. Kad imaš mnogo energije i nisi vezan za kancelariju – ceo grad je tvoje igralište. A to ume da bude veoma iscrpljujuće. Svaki dan je drugačiji. U zavisnosti od toga da li imam sastanke sa klijentima, snimanja ili intervjue… ili pravim sadržaj za društvene mreze i pišem. Trening i meditacija su sastavni deo svakog dana, a obaveze uglavnom planiram tako da imam dane koje posvećujem porodici i prijateljima, ili čistom hedonizmu.

Journal 04: Da te neko zaustavi na ulici i pita čime se baviš, koji bi tvoj odgovor bio?

MV: Životom. Komunikacijom i kreativnošću. Ne dozvoljavam da me zanimanje i profesija definišu, već mislim da najviše istražujem život. Trenutno sam u marketingu, produkciji i kreativnoj industriji.

Nichim Izazvan kaže da kada ti je previše udobno u životu treba da ubaciš kamenčić u cipelu da te malo žulja. Međutim, dok ne dodješ do tog nivoa, udobnost obuće je veoma važna. Stoga, Milanov izbor su upravo Skechers Arch Fit patike koje su kreirali ortopedski stručnjaci nakon čak 20 godina prikupljanja podataka i 120.000 skeniranih stopala. Skechers Arch Fit patike Milanu pružaju neophodnu podršku tokom užurbanih beogradskih dana jer se njihov unutrašnji uložak savršeno prilagođava stopalu, a đon umanjuje trenje i daje balans svakom njegovom koraku.

Journal 05: Za kraj, koji bi savet dao našim čitaocima kada je u pitanju pronalaženje ili pružanje podrške?

MV: Svakome je svoj problem najveći. To moramo da razumemo ako želimo da nekome budemo podrška. Ako nismo iskreno spremni da razumemo nekoga, bolje da podršku i ne nudimo. Iskrenost je kod pružanja podrške suština. Treba da poštujemo i tuđe i svoje vreme, jer to je osnovno pravilo lepog ponašanja.

Američka kompanija Skechers svojim inovativnim dizajnima i udobnosti njihove obuće pruža podršku korisnicima u čak 170 zemalja širom sveta. U njihovoj ponudi mogu se pronaći modeli patika kako za odrasle, tako i decu. Vanvremenskog izgleda i visokog kvaliteta, Skechers obuća postala je naš neizostavan saputnik.

Skecher Arch Fit model patika možete pronaći u Skechers radnjama u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall, u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers radnji na Trgu Slobode 2, u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji.

Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete pronaći Skechers modele, posetite njihovu web stranicu.

Sadržaj nastao u saradnji sa kompanijom Skechers.

Foto: Skechers

Učitati još
Zatvori