Naomi Campbell zvezda je nove H&M Fall kampanje inspirisane Parizom
Naomi Campbell zvezda je nove H&M Fall kampanje inspirisane Parizom

Naomi Campbell zvezda je nove H&M Fall
kampanje inspirisane Parizom

Stigla nam je nova Fall ’22 H&M kampanja i moramo da priznamo – narandžasta boja dominira.

H&M sa ponosom otkriva novi spot Brasserie Hennes, fiktivnu modnu destinaciju i parisku instituciju gde se odvija magija grada, dok na otvorenom uživamo u paradi izuzetnih uličnih stilova. Poruka je jasna, moda je za svakoga i sve može da se desi. Glavna uloga mini filma je Naomi Campbell.

Naomi Campbell igra pariskog modnog insajdera kojoj se na Brasserie Hennes lokaciji pridružuje radoznala turistkinja, koju glumi model Jill Kortleve, koja je tek sletela u glavni grad mode. Sa kafom u ruci, njih dve gledaju svoje prijatelje sa seta kao što su Young Emperors, Jordan Barrett, Paloma Elsesser, i bliznakinje Molly i Reese Blutstein. Film koji slavi modu i Pariz potpisuje Bardia Zeinali.

“Zadovoljstvo je raditi sa H&M-om na filmu čija je inspiracija grad tako blizak mom srcu. Moda treba da bude za svakoga i sjajno je kako se ta činjenica slavi u filmu”, rekla je Naomi Campbell.

Kolekcija za jesen 2022. oličenje je pariskog stila – klasična, samouverena i laka za kombinovanje. Mini suknje, kaputi i čizme su obavezni. Topli tonovi narandžaste, crvene i burgundija prave harmoniju sa kariranim motivima, dok svoj lični stil možete istaći uz pomoć sjajnih modnih dodataka, kao i makro tote torbama i masivnom, izražajnom pleteninom.

Uživajte u promo fotografijama, a ako vam se nešto dopadne – znate gde ga možete naći. Jer, H&M moda je dostupna svima.

Journal izbor

h&m
h&m
h&m
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori