Najnovija Mykita kolekcija stigla je u Koncept 45 i mi smo oduševljeni!
Najnovija Mykita kolekcija stigla je u Koncept 45 i mi smo oduševljeni!

Najnovija Mykita kolekcija stigla je u
Koncept 45 i mi smo oduševljeni!

Naočare za sunce su neizostavan detalj kada je u pitanju bilo koji letnji outfit. Bilo da ćete ih samo prošetati gradom, ili ćete ih koristiti da sklonite natopljenu kosu pune morske soli sa lica, pravi izbor naočara za sunce je ključan. Međutim, jedini problem koji nas sada muči, je kako da od tolikog izbora različitih stilova, boja i oblika, izaberemo savršeni par za nas?

Mykita to the rescue!

Ako ste bili neodlučni oko toga koji par naočara će biti vaš savršeni modni dodatak ovog leta, vašoj brizi je došao kraj! Stigla je nova limitirana kolekcija naočari za sunce berlinskog brenda Mykita u Koncept 45. Kolekcija je rezultat spoja prošlosti i budućnosti sa trenutkom u kojem živimo, a možemo reći da je rezultat sjajan. Klasični modeli naočara za sunce dobili su novi oblik u vidu majlona – materijala koji je sam brend patentirao. Mykita smatra da je futurizam neizbežan, i da nam to predstavlja potpuno svež pristup kada su aksesoari u pitanju.

Mykita je nezavisan berlinski brend za dizajn i proizvodnju premijum naočara za sunce, koji spaja ručni rad sa visikom tehnologijom.  Njihov dizajn proizvoda je jednostavan, a sposobnost da vidimo kako se nešto napravilo postala je najprepoznatljivija karakteristika Mykita brenda.

Pogledajte i sami šta se desi kada se spoje kreativnost i inovativnost jednog brenda sa klasičnim modelima koje već obožavamo. Predlažemo vam da brzo pođete do ulice Kralja Petra, kako biste se dočepali sopstvenog para Mykita naočara, jer je kolekcija veoma limitirana. Takođe možete da zapratite Koncept 45 na instagramu, kako biste bili obaveštenim o svim najnovijim kolekcijama.

Studio Grey
Satori Ebony
Lovell Gray
Lahti Ocean
Lahti Mocca
Kallio Ocean
Julian Champagne
Dew Black
Borga Taupe

Foto: Koncept 45

Učitati još
Zatvori